Muaythai Avrupa Kupası'nda Değirmenci Spor Kulübü rüzgarı esti

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü 10-15 Aralık tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Uluslararası Antalya Muaytai Açık Kupası kupasında büyük başarıya imza attı. Yedi sporcu ile turnuvaya katılan Kapakl?

17.12.2019 17:44:00 0
Muaythai Avrupa Kupası

Değirmenci Spor Kulübü, Antalya’da düzenlenen uluslar arası Avrupa kupasında elde ettiği başarılarla Kapaklı ve Tekirdağ’ın gururu oldu.

 

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ

 

Muaythai Federasyonu programında yer alan Uluslararası Muaythai (IFMA) ve Avrupa Muaythai Federasyonu (EMF) faaliyet programlarında da bulunan Uluslararası Antalya Muaytai Açık Kupası 10-15 Aralık 2019 tarihlerinde Antalya'da yapıldı. Kapaklı’da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü de şampiyonaya Kapaklı ve Tekirdağ’ı temsilen katıldı. Değirmenci Spor Kulübü, şampiyonada elde ettiği başarılarla ilçe halkının yüzünü bir kez daha güldürdü.

 

“ÜÇ BİRİNCİLİK, İKİ İKİNCİLİK VE BİR ÜÇÜNCÜLÜK ELDE ETTİK”

 

Turnuvaya yedi sporcu ile katıldıklarını kaydeden Değirmenci Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Arif Değirmenci “ Uluslar arası Muaythai ve Avrupa Muaythai Federasyonu faaliyet programında da bulunan Uluslar arası Antalya Muaytai Açık Kupası 10-15 Aralık tarihlerinde 11 ülkeden bin 50 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. 7 sporcumuzun altısı milli takım sporcusu olarak turnuvada yarıştı. Tuğra Şahin, Nursultan Baykara, Resul Aras birinci, Mert Ali Çalğın, Kasım İşeri ikinci, Furkan Arda ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Dereceye giren ve giremeyen tüm sporcuları kutluyoruz. Müsabakaya katılan sporcularıma maddi ve manevi olarak destekleyen ailelerine teşekkür ediyorum ayrıca bizleri maddi manevi destekleyen Ömür Mobilya sahibi Ömür Esen’e de çok teşekkür ediyoruz.  Bu çocuklar Kapaklı’nın çocuklarıdır. Kapaklı halkının da bu çocuklarımıza destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10