Trakya'dan Şanlıurfa'ya kardeş eli

Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kardeş okullarında eğitim gören öğrencilere yardım eli uzattı.

Tekirdağ 18.12.2019 15:34:00 0
Trakya

Başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında kırtasiye malzemesi ve giysilerden oluşan yardım kolileri hazırlayan Küçükyaylalılar Derneği, kolileri Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’ndeki bir köy okuluna gönderdi. 

 

‘’GELECEĞİN TEMİNATI GENÇLERİMİZDİR’’

 

Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi ile ilgili açıklama yapan Trakya Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik, ‘’Dernek olarak paylaşmayı her zaman ilk ilkemizdir. Acıların, hüznün ve kederin paylaştıkça hafiflediğine, mutlulukların ise paylaştıkça daha da anlam kazanarak büyüdüğüne inanıyoruz. Sadece kendi köyümüz, bölgemiz değil bu güzel Yurdumuzun neresinde olursa olsun yardım elimizi uzatarak, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinin çok değerli bir köy okuluna giysi ve kırtasiye malzemelerini içeren yardım kolilerini canı gönülden gönderdik. Bu konuda destek veren tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün belirttiği gibi "Ekonomide, sağlıkta, sanatta, sporda, nerede problem varsa onun temelinde eğitim yatmaktadır." Derneğimizi kurduğumuz 2014 Ocak ayından itibaren 6 yıldır Derneğimiz üyelerinin Üniversitede okuyan öğrencilerine karşılıksız burs vermeye devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetimizin geleceğinin teminatı gençlerimizdir. Onların eğitimine onurla, gururla destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10