Geleneksel yılbaşı yemeğinde buluştular

Çerkezköy'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Akça Group önceki akşam geleneksel yılbaşı yemeğinde iş insanı, emlakçılar ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Çerkezköy 20.12.2019 17:01:00 0
Geleneksel yılbaşı yemeğinde buluştular

Önceki akşam gerçekleştirilen yemeğe  Akça Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Akça, Yönetim Kurulu üyeleri Özgür Sarıer, Sedat Akça,  Akça İnşaat Türkiye temsilcisi Meryem Arkan, iş insanları, İstanbul ve Çerkezköy’den mimarlar ve emlakçılar katıldı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yılbaşı yemeğinde konuşan Akça Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Akça “ 20 yıldır Avrupa’da ticaret ile uğraşıyoruz. Akça Grup olarak Türkiye'de de 2019'dan itibaren 2020'de de hızlanarak bizleri de sahada göreceksiniz. Bizim asla ve asla amacımız bir yerde, gittiğimiz herhangi bir şehirde herhangi bir ülkede yasalara aykırı veya o ülkenin yasalar dışında pastalarından bir pay almak değildir.Biz Akça Grup olarak kesinlikle ve kesinlikle alın teriyle ve yasal ticaretle zengin olunabileceğini, para kazanılabileceğini ve güçlü şirkette mutlu proletarya yaratabileceğimize inananlardanız. Dolayısıyla biz şuanda Çerkezköy'de pasif ticaretten gün itibariyle aktif ticarete geçeceğiz ve bunu da yaparken elbette ki Çerkezköy'ün kurumlarından, Çerkezköy'ün esnaflarından, Çerkezköylü arkadaşlarımızdan hepsinden öğreneceğimiz çok şeyin olduğunun da bilincindeyiz” diye konuştu.

 

“2020 YILI BOL KAZANÇLAR GETİRSİN”

 

Akça “ Biz öğretmeye değil öğrenmeye, öğrendiğimiz her şeyi de en iyi şekliyle icra etmek için buradayız. Şimdi de yemek konusuyla ilgili de bir açıklamada bulunayım. Akça Grup olarak biz Almanya'da yaşıyoruz, Almanya'daki şirketlerimizde noel yemeği hem ülkenin hem ulusun geleneklerindendir. Ve bizde Akça Grup olarak bunu son2-3 yılda Türkiye'de gelenek haline getirdik ve bu geleneği devam ettireceğiz. Ve şimdi de dünyada hemen hemen bütün ulusların kutladığı ulusal yılbaşı bayramınızı, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, 2020'nin hepinize huzur, sağlık ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10