Açılan kurslarla meslek sahibi oluyorlar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Mesleki Eğitim Kursları (TEMEK) ile vatandaşlara yeni beceri ve meslekler kazandırmaya devam ediyor. TEMEK kurslarında eğitim gören kursiyerler hem boş vakitlerini değerlen

Tekirdağ 20.12.2019 17:03:00 0
Açılan kurslarla meslek sahibi oluyorlar

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü bünyesinde Ergene Velimeşe Mahallesi'nde açılan TEMEK kuaförlük kursunda eğitim gören kursiyerler, hafta içi her gün, günde 5 saat eğitim alıyor.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Yaklaşık 360 saatlik eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerler, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika alarak iş hayatına atılma şansı buluyor. Kursiyerlerin bir kısmı kuaförlük alanında faaliyet gösteren iş yerlerinde istihdam edilirken, bir kısmı da iş yeri sahibi oluyor. Yeni bir meslek edinmiş olmanın mutluluğunu yaşayan kursiyerler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ve kursların düzenlenmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür ettiler.

 

“HALKIMIZA DOKUNUR PROJELER ÜRETİYORUZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Tekirdağ halkına her alanda hizmet verme gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda 11 ilçemizin de ihtiyaçlarını gözeterek halkımıza dokunur projeler üretiyoruz. TEMEK bünyesinde hizmet verdiğimiz kurslarla, halkımız hem boş vakitlerini değerlendirmiş oluyor hem de meslek sahibi olma imkânı buluyor. Bu çerçevede TEMEK kurslarında eğitim gören kursiyerlerimize başarılar diliyor, kurslarımızın Tekirdağ halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10