Potanın perileri üst üste dördüncü galibiyetini elde etti

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ligde yedinci hafta karşılaşmasında Karşıyaka Çarşı

22.12.2019 14:29:00 0
Potanın perileri üst üste dördüncü galibiyetini elde etti

Çorlu Spor Salonunda Cumartesi günü saat 17.00’de oynanan karşılaşmayı Haluk Yakın yönetirken, yardımcılıklarını ise Osman Yetişkin ve Barış Burak Durmuş yaptı.

 

MAÇA İYİ BAŞLADI

 

Maça iyi başlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı hızlı hücumlarla sayılar bulmaya çalıştı. Konuk ekip Karşıyaka Çarşı Koleji ise temsilcimiz karşısında istediği oyunu ortaya koyamadı. Karşılaşmanın ilk periyodunu temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı 16-9’luk üstünlük ile tamamladı.İlk periyodu yedi sayılık üstünlük ile tamamlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ikinci periyotta da üstünlüğünü sürdürdü. Arka arkaya sayılar bulan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu periyodu da üstün kapatarak ilk yarıyı 33-22 üstün tamamladı.

 

RAHAT GALİBİYET ALDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini 33-22 önde tamamlayan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu periyotta da rakibi Karşıyaka Çarşı Koleji karşısında hata yapmadı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu periyodu da 19-15’lik üstünlük ile önde tamamlayarak final periyoduna 15 sayılık farkla 52-37’lik üstünlük ile girdi. Son periyotta farkın vermiş olduğu rahatlıkla mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı maçta forma şansı bulamayan oyuncularına yer verdi. Bu periyotta da rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyen temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmadan da 67-55 galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı üst üste dördüncü galibiyetini elde ederek beşinci sıraya yükselip playoff için umutlandı. Karşıyaka Çarşı Koleji ise altıncı mağlubiyetini alarak 8 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10