Yatırımları masaya yatırdılar

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Çerkezköy'de yapılması planlanan yatırımlar hakk

Çerkezköy 25.12.2019 16:23:00 0
Yatırımları masaya yatırdılar

Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Gümüş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Çerkezköy birim müdürleri ve personeli katıldı. Toplantıda TESKİ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kentimizde gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

PROJE 2020 YILINDA BAŞLAYACAK

Önceki gün gerçekleşen toplantıda Çerkezköy’ün en önemli iki ana arteri olan Atatürk ve Öztrak Caddelerinde yapılması planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları ile ilgili çalışmaların en kısa sürede başlanması gerektiğine vurgu yapıldı. Toplantıda Atatürk ve Öztrak Caddelerinin içme suyu ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi, Atatürk Caddesi Yeraltı Katlı Otopark Projesi ve Meydan Düzenleme Projesi için zaman planlaması yapıldı. Yatırımların proje hazırlıklarına 2020 yılında başlanılması planlanıyor.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10