Süleymanpaşa'nın 2020 yılı yatırımları Kızılcahamam'da değerlendirildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen '2020 yılı Yatırım Programı Değerlendirme Çalıştayı', Başkan Cüneyt Yüksel başkanlığında, mahalle muhtarlarının katılım?

Süleymanpaşa 27.12.2019 11:00:00 0
Süleymanpaşa

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa’da görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği çalıştayda, Süleymanpaşa Belediyesi’nin 2020 yılında gerçekleştireceği yatırım programına ilişkin bilgi verdi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan çalıştayda, yatırım programı değerlendirildi.

HEYETTEN ANITKABİR ZİYARETİ

Kızılcahamam’da gerçekleşen çalıştayın ardından Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan heyet ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Başkan Yüksel ve muhtarlar, Anıtkabir’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu; ardından Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezdi.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP’A ZİYARET

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile mahalle muhtarları, Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop tarafından kabul edilen kafile, bir süre görüştükleri Şentop’a talep ve beklentilerini aktardı. Meclis Başkanı Şentop, Başkan Yüksel ve muhtarların taleplerini tek tek not ederek, yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şentop, onuruna yemek verdiği muhtarlarla birlikte akşam yemeği yiyerek, ziyaret anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

YAPILACAK YATIRIMLAR KONUŞULDU

Kızılcahamam çalıştayı ile Ankara temaslarını değerlendiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, programın son derece verimli geçtiğini işaret ederek, tüm muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz “2020 Yılı Yatırım Programı Değerlendirme Çalıştayı”nı, Ankara ziyaretimiz öncesinde Kızılcahamam’da gerçekleştirdik. Toplantımızda proje ve hedeflerimizi masaya yatırarak, muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk. Son derece verimli fikirlerle görüşlerin ortaya çıktığı toplantımızda, şehrimiz ve mahallelerimiz için yapacağımız yatırımların detaylarını konuştuk. Çalıştayımızın şehrimiz ve vatandaşlarımız için hayırlar getirmesini temenni ederim.” diye konuştu.

TALEP VE BEKLENTİLERİ TEK TEK NOT ETTİ

Muhtarlarla birlikte Gazi Meclise ve Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin de bilgiler paylaşan Başkan Yüksel, “Bizleri ve muhtarlarımızı makamında ağırlayarak, muhtarlarımız onuruna yemek veren Meclis Başkanımız, yapılan görüşmelerde talep ve beklentileri tek tek not etti. Ziyaretimiz anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildiğimiz Sayın Meclis Başkanımıza, misafirperverliğinden ötürü can-ı gönülden teşekkürlerimizi sunarım.” dedi.

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10