Süper Ligde ilk devre tamamlanıyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de ilk devre oynanacak karşılaşmalar ile son bulucak. Geçtiğimiz hafta liderliği yeniden devralan Kapaklı Sitespor, deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk olurken, ikinci sırada

27.12.2019 16:15:00 0
Süper Ligde ilk devre tamamlanıyor

14 takımın mücadele ettiği Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda altı karşılaşma oynanacak.

 

 SİTESPOR, MURATLI BELEDİYESPOR’A KONUK OLCAK

 

Geçtiğimiz hafta Şarköyspor’u 4-0 mağlup ederek haftaya 34 puanda lider giren Kapaklı Sitespor, 15. Hafta karşılaşmasında 17 puanı bulunan Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Muratlı Belediyespor Sahası’nda oynancak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz hafta lideliği tekrardan devraldıklarını ve liderlikleirni sürdürerek devreyi lider kapatmak istediklerini belirten  Kapaklı Sitespor  Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor’un puan kaybettiği bir haftada Şarköyspor’u 4-0 yenerek liderliğimizi geri aldık. Bu hafta deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacağız. Takımda tüm hesaplar üç puan üzerine kuruldu. Oyuncularımızın hepsine güveniyorum. Muratlı Belediyespor karşılaşmasında üç puanla dönerek devreyi lider kapatmak istiyoruz.” dedi.

 

DEVREYİ KAZANARAK KAPATACAĞIZ

 

Geçtiğimiz hafta zorlu deplasmanda Marmaraereğlispor ile berabere kalarak liderliği Kapaklı Sitespor’a veren Kapaklıspor, ise hafta sonunda 26 puanı bulunan altıncı sıradaki Saray Belediyespor’u evinde ağırlayacak. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Liderliği tekrardan alacaklarına inandıklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural, “Ligde emin adımlarla yola devam ederken zorlu rakibimiz Marmaraereğlispor karşılaşmasında berabere kalarak liderliği rakibimize verdik. Bu hafta ise sahamızda Saray Belediyespor’u ağırlayacağız. Rakibimiz karşısında 3 puan ile ayrılıp devreyi kazanarak kapatmak istiyoruz.” dedi. Vural, “Ben oyuncularıma güveniyorum. Taraftarımız inansın liderliği tekrardan biz alacağız. Bütün taraftarımızı maça davet ediyorum.” diye konuştu.

 

İLK DEVRE ZORLU KARŞILAŞMALAR İLE KAPANACAK

 

Zirve takibini sürdüren Marmaraereğlispor deplasmanda 15 puanla 10’ncu sırada bulunan Şarköyspor’a konuk olacak. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Son haftalarda seri galibiyetler alarak liderle puan farkı azaltan Çorlu 1947 ise 15. Hafta karşılaşmasında deplasmanda 16 puanlı Malkara 14 Kasım Spor’a konuk olacak.  Pazar günü Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. 100. Yıl Spor’un bay geçtiği haftada alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takım karşılaşacak. Çorlu Kültürspor, Sağlamtaşspor’u konuk edecek. 19 puanlı Ergene Ulaşspor ise alt sıralardan kurtulmaya çalışan Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak. Ligde beş puanı bulunan ve zor günler geçiren 1461 Karadenizspor ise haftayı hükmen galibiyet ile kapatacak.

 

Haber/ Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10