Sosyal sorumluluk projesi ile minikleri sevindirdiler

Çerkezköy merkezli Türkiye genelinde hizmet veren Norma Group 'Norma Yönetim ile Her Daire Gülen Bir Çocuk' projesi ile Veliköy İlkokulunda okuyan birinci sınıf öğrencilerine hikaye kitabı dağıttı. Norma G

Çerkezköy 28.12.2019 14:59:00 0
Sosyal sorumluluk projesi ile minikleri sevindirdiler

Norma Group sosyal sorumluluk projesi kapsamında Veliköy İlkokulu’nda okuyan birinci sınıf öğrencilerine etkinlik düzenleyerek kitap dağıttı.

 

 

ÖĞRETMENLİK YAPTIĞI OKULA HEDİYE ETTİ

 

Önceki gün Norma Group Birim yöneticisi Büşra Hozer Çamyar, Norma Group ortağı Abdurrahim Koç Veliköy İlkokulunu ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Veliköy İlkokulu’nda okuyan birinci sınıf öğrencilerine kitap hediye ettiklerini kaydeden Norma Group Bilim yöneticisi Büşra Hozer Çamyar “ Daha önce Veliköy İlkokulunda öğretmenlik yaptım ve  eski okulumdaki öğrencilerimize kitap hediye etmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum.  Şirketimizin, en başında gelen misyonlarından biri  geleceğimiz olan  çocuklarımıza yatırım yapmaktır. Şirketimiz var olduğu sürece  Norma Group Firması'nın Norma Yönetimi birimi olarak geleceğimize yatırım yapmaya devam edeceğiz .Uyguladığımız 'Norma Yönetim ile Her Daire Bir Gülen Çocuk' projesi ile şirket gelirinin bir kısmını düzenli olarak eğitime ayırıp örnek firma olmayı hedefliyoruz. Umarım projemiz diğer firmalara da örnek olur” diye konuştu.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çamyar, "Proje kapsamında, yönetmiş olduğumuz site, apartman, iş merkezi, AVM gibi yaşam alanlarında olduğumuz sürece her ay okullarımızda çocuklarımızın göz ve kulak sağlığını kontrol ettiriyor ve kalem, kitap, müzik aletleri gibi gelişimlerine katkıda bulunacak eşyaları temin ediyoruz. Asıl mesleğim olan öğretmenliğin getirmiş olduğu ilham ile projenin yayılarak ulaşabildiğimiz kadar okula ve öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz.  Eğitime desteğin büyüğü küçüğü olmaz. Proje kapsamında desteklerini bizlerden esirgemeyen Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Veliköy İlkokulu Müdürü İbrahim Bayrak, Müdür Yardımcısı Ali Topal ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimizi sunarım” diye konuştu.

 

“YETER Kİ KİTAP OKUSUNLAR”

 

Proje sayesinde çocukların mutluluğuna ortak oldukları için mutlu olduğunu kaydeden Norma Group ortaklarından Abdurrahim Koç “Bugün çocuklarımıza kitap hediye ederek bir yandan da kitap sevgisini aşılamış olduk. Okuyan insan daha kültürlüdür, bakış açısı daha geniştir. Çocuklarımız yeter ki okusunlar ki biz şirket olarak da elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Veliköy İlkokulu Müdür Yardımcısı Ali Topal” Anlamlı sosyal sorumluluk projesi nedeniyle Norma Group ailesine teşekkür ediyorum. Biz çocuklara kitap okumanın faydalarını anlatıp kitap sevgisi kazanmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Sizi de bu faydalı projeniz için tebrik ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10