Asbaş Nakliye'den personeline yılsonu yemeği

Uzun yıllardır nakliyat sektöründe faaliyet gösteren Asbaş Nakliye yönetimi ve çalışanları düzenlenen yıl sonu yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 10'uncusu düzenlenen yemeği

Çerkezköy 30.12.2019 17:16:00 0
Asbaş Nakliye

Çerkezköy’ün köklü nakliye firmalarından Asbaş Nakliye  bu yıl da personeline yeni yıl yemeği verdi. Asbaş Nakliye Ltd. Şti. bu yıl düzenlediği 10’uncu yeni yıl yemeği önceki akşam Yıla Restaurant’ta gerçekleştirildi. Yemeğe Asbaş Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, Şirket Genel Müdürü Emre Asbaş, Şirket Müdürü Erman Asbaş, Şirket Muhasebe Müdürü Hüseyin Çetintaş, ve Şirket Sevkiyat Müdürü Kader Akgül ile birlikte firmanın 61 çalışan personeli katıldı.

 

2019 YILINDA YÜZDE 30 BÜYÜME YAKALADIK

 

Yemekte konuşma gerçekleştiren Asbaş Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, “ 20yıldan bu yana bölgemizde nakliye konusunda işyerlerimizin ihtiyaçlarına  özenle cevap veriyoruz.Her yıl olduğu gibi bu yılda sizlerle birlikte 10. Yılbaşı yemeğinde yine beraber olmaktan Asbaş nakliye yönetimi olarak mutluluk duyuyoruz.Aslında bu yemek yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu atmak hemde tüm personelimiz ile birlikte bir arada olmak adına düzenledik. Sizlere her zaman söylediğlim gibi önce canınızı sonra malınızı koruyacaksınız. Gittiğiniz firmalarla da her zamanki gibi devamlı olarak saygılı ve özverili davranın. Acısıyla tatlısıyla bir senenin daha sonuna geldik.  Emeklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.2019 yılında bildiğiniz gibi bir çok sektör ekonomik sıkıntılar çekerken biz firma olarak emin ve istikrarlı bir çalışma ile yüzde 30 seviyesinde bir büyüme yakaladık. Bunda sizlerin payı var. Bu nedenle de hepinize teşekkür ediyorum. Biz Asbaş nakliye olarak sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Amacımız her zaman Çerkezköy’deki firmalara en hızlı ve en güvenilir nakliyat hizmetini sunmaktır. 2020 yılında da bu büyümeyi hedefliyoruz. 2020 yılının sizlere ailelerinize ,bölgemize ve ülkemize sağlık,mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.katılımınız içinde tekrar sizlere teşekkür ediyorum”dedi.

 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ

 

Mustafa Asbaş’ın konuşmasının ardından yemeğe katılan personele hediye çekilişi numaraları dağıtıldı ve yapılan çekiliş sonunda da 61 personelin bazıların alışveriş kartı bazılarına ise ailece yemek, olmak üzere çeşitli hediyeler verildi. Yemek sonunda da personele yılbaşı harçlığı dağıtıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10