Diler: Güvenlik güçlerimiz vatanın bekçileridir

Kapaklı Alperenler Ocağı'nda askere gidecek olan gençlere önceki gün asker mevlid-i şerif yapıldı. mevlid-i şerifte konuşma yapan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, "Vatanın öz evlatlar

Kapaklı 30.12.2019 19:10:00 0
Diler: Güvenlik güçlerimiz vatanın bekçileridir

Önceki gün saat 14.00’de BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programda Kapaklı'dan askere gidecek gençler için mevlid-i şerif okutuldu.

BU TOPRAKLAR ECDADIMIZIN ATALARIMIZIN KANLARIYLA SULANMIŞTIR

Mevlid-i şeriften sonra konuşan Büyük Birlik Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, “Topraklarımızı gece gündüz havada karada, yaz, kış, demeden hainlerle göğüs göğüse çarpışan sınır boylarında vatan nöbeti tutan dağlarda gezen, içeriden ve dışarıdan gelen her türlü tehditlere, düşmanlara hainlere göz açtırmayan vatanın öz evlatları, kahramanları, kınalı kuzular sizlersiniz. Vatanı için anadan yardan hatta kendi canından bile vazgeçen bu vatanın öz evlatları sizlersiniz, asker ocağı peygamber ocağıdır. Bu topraklar asırlardır savaşlarla alınmış ecdadımızın atalarımızın kanlarıyla sulanmıştır. İstiklal Marşımızı Mehmet Akif Ersoy ebediyen Türkiye Cumhuriyeti’ne yazmıştır.” dedi.

VATANIMIZI KORUYUP KOLLAMAK HEPİMİZİN VAZİFESİDİR

Diler, “Bu millet, Türkü, Kürdü, Lazı, Alevi, Sünni, Boşnağı, Pomağı, Çerkezi, Türkmeni gibi renk dil ırk ayrımı yapmadan Bosna’da, Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da yemende, Viyana’da dünyanın her bir yanında, dört kıtada, omuz omuza savaşmış şehit ve gazilerimizle bu güne kadar bize emanet bıraktıkları, bu toprakları aziz vatanı, ay yıldızlı bayrağımızı gölgesinde hep birlikte kıyamete kadar düşmanlardan hainlerden, vatanımızı ve milletimizi koruyup kollamak hepimizin vazifesidir.  Bu günde Türkü, Kürdü, Türkmeni,  Alevisi, Çerkezi, Boşnağı, Alevisi, Pomağı, hiçbir ayrım yapmadan ay yıldızlı bayrağın altında bu aziz vatanımızı düşmanlardan hainlerden her türlü içeride ve dışarıda bizi bölmeye yıkmaya çalışanlara karşı görev yapan vatanın bekçileri olan güvenlik güçlerimize, askere yeni gidecek olan evlatlarımıza Allah güç kuvvet versin. Sağ salim ailelerine ve evlerine dönmelerini cenabı Allahtan niyaz ederim.” diye konuştu.

TÜRK MİLLETİMİZE ECDADIMIZDAN EMANETTİR 

“Tüm dünyada mazlumları insanlığa barışı huzuru güvenliği sağlamak kıyamete kadar askerlerimize ve Türk milletimize ecdadımızdan emanettir.” diyen Diler, “Adem peygamberden, peygamberimiz Muhammet Mustafa S.A.V. bu güne kadar din için vatan için insanlık ve barış huzur, için şehit olan ecdadımıza, cumhuriyeti bize kuran ve emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tüm şehitlerimize ahirete göç etmiş gazilerimize tüm ölmüşlerimize, Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun, gazilerimize sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

DİYARBAKIR ANNELERİ PKK İLE MÜCADELEDE YENİ BİR ÇIĞIR AÇTI

PKK’nın Diyarbakır annelerinin altında kalacağını belirten Diler, “Evlatlarına kavuşmak için 130 gündür HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakırlı annelerinin aylardır devam eden mücadelesini çok anlamlı ve insanlığa barışı huzuru getireceğine inanıyorum. Bu mücadele de onların açtığı yeni bir çığır oldu. Sonuna kadar da mücadelelerinin yanındayız. İnşallah hepsi evlatlarına kavuşana kadar, daha doğrusu ne kadar teröre kurban edilen gencimiz kızlı erkekli gençlerimiz, çocuklarımız ve insanlarımız varsa bunların hepsini kurtarana kadar bu mücadele sürecek. Polisimize askerimize insanlarımıza kurşun sıkan vatanı bölmek isteyen hainlere vatansızlara İmralı’daki bebek katili caniye de idam istiyoruz.” dedi. 

2020 ZULÜMLERİN SON BULDUĞU YIL OLSUN

Diler son olarak, “Allah vatanımızı milletimizi korusun ve yüceltsin tüm insanlığın 2020 yılı dünyada savaşların olmadığı çocuklara, kadınlara ve insanlara yapılan zulümlerin son bulması, huzur barış icinde, birlik beraberlik içinde yaşanmasını Allah’tan niyaz ederim.” diye konuştu.

Haber/ Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10