Diler: Üye sayımız 3 bin 500'ü geçti

Büyük Birlik Partisi'nin başlattığı 'Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Buluşuyor' kampanyası Kapaklı'da da etkili oldu. Büyük Birlik Partisi'ne Kapaklı'da her geçen gü

Kapaklı 31.12.2019 17:27:00 0
Diler: Üye sayımız 3 bin 500

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ‘Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Buluşuyor’ kampanyaya Kapaklı’ya rağbetin çok olduğunu belitti.

 

YEDİ BÖLGEDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Buluşuyor kampanyası hakkında bilgi veren Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, “Patimizin Marmara bölgesi, Karadeniz bölgesi, Akdeniz bölgesi, Ege bölgesi, Anadolu bölgesi, Doğu Anadolu bölgesi, Güney Doğu Anadolu bölgesi olmak üzere toplam 7 bölgede üye çalışmalarımız devam ediyor.  Vatandaşların Türkiye genelinde Büyük Birlik Partisi’ne yoğun bir katılım var. Kampanyamız devam etmektedir. 31 Mart’taki yerel seçimlerde aldığımız oy potansiyeline göre istek daha da artmıştır. Vatandaşlarımıza daha geniş kapsamlı nasıl hitap ederiz, eksiklerimiz neler? Vatandaşlar bizden ne istiyor? Bununla ilgili istişare toplantısı yaptık.” dedi.

 

KAPAKLI’DA ÜYE SAYIMIZ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

 

Diler, “Genel Başkanımızın katılımlarıyla 7 bölgede çalışmalar sürüyor. Sayın Genel Başkanımız kampanya çerçevesinde önceki gün Şanlıurfa’da idi. Burada kampanyanın tanıtımı yapıldı. Urfa’dan sonra Malatya, Sivas’da yapılacak. Patimiz açısından, bizi bilmeyenler ve tanımak isteyenler arasında yeni üyeler, yeni yönetim tanıması amacıyla Türkiye genelinde devam ediyor. Kampanyaya Kapaklı ilçesinde her geçen gün üye sayımız artıyor. Ortalama günlük 3-4 kişi teşkilatımıza gelerek üye oluyor. Aşağı yukarı 3 bin 500’ü geçti üye sayısı. Gün geçtikçe daha çok artıyor. İlerleyen günlerde stant çalışmamız olacak. Şu anda 38 kişiye yakın ilçe yönetimimiz oldu. Hepsi Kapaklımızın sorunlarından anlayan esnafımız vatandaşımızdır. Gelecek kongrede en çok istekli olan arkadaşlarımızı listemize yazacağız ve üyelerimizle birlikte Kapaklı’ya ne yapabiliriz çalışmasını yapacağız.” diye konuştu.

 

2020 YILINDA DESTİCİ KAPAKLI’YA GELECEK

 

“Biz parti olarak oy peşinde değiliz” diyen Diler, “Biz halkın gölüne girme peşindeyiz. Biz halka hizmet peşindeyiz. 27yıllık bir partiyiz yüzde 1-2’lerle iktidar olamadık ama halkın gölünde muktedir olduk. Bu muktedirlik içimizdeki en büyük coşkudur. Bu coşku bizimle devam edecektir. İnşallah daha da iyi olacaktır. Tekirdağ’da özellikle Marmaraereğlisi’nde özellikle üye başvurusu yapan daha çok. Halk teveccüh ediyor. Allah hayırlı eylesin. Marmaraereğlisi ilçe binamızın tadilatı bitmek üzere 2020 yılı içerisinde açılışı yapılacak. Açılışı Allah nasip ederse Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici yapacak Ardından Kapaklı’ya gelecek buradaki vatandaşlarımızla buluşacak.” ifadelerini kullandı.

 

Haber/ Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10