Yeni yıla çalışarak girdiler

Vatandaşların çoğu yeni yıla eğlenerek girerken, Çerkezköy'de bazı mesleklerin çalışanları ise 2020 yılına çalışarak girdi. Çerkezköy'de özellikle asayiş ve trafiği saÄ?

Çerkezköy 1.01.2020 13:55:00 0
Yeni yıla çalışarak girdiler

Herkes eğlenirken yılbaşı mesaide olanlar da vardı. Emniyet mensupları, hastane çalışanları ve temizlik görevlileri yılbaşı gecesinde görev başında olanlar arasındaydı.

 

 

ÇERKEZKÖY’DE Kİ ASAYİŞİ SAĞLADILAR

 

Çerkezköy’de özellikle asayiş ve trafiği sağlayan polisler, herhangi yangın olasılığına karşı itfaiyeciler, 112 Acil ekipleri, belediye temizlik işçileri ve taksiciler, yeni yıla çalışarak girdi. Özellikle polis memurları, asayiş ve trafik sorunu yaşanmaması için akşam saatlerinden itibaren şehrin belirli noktalarında uygulama yaptı. Trafik polisleri durdurdukları araç sürücülerine alkol kontrolü yaptı. Alkollü sürücülere cezai işlem uyguladı. Belediye temizlik işçileri de 2020 yılına çalışarak girdi.

 

YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİLER

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri de yaşanabilecek herhangi bir yangın olayına karşın yılbaşı gecesi görev yaparken, 112 Acil Servis Ekipleri ve özel hastanelerin acil servis ekipleri de 2020 yılını görevlerinin başında karşıladı. Hastanelerin acil servisleri ve nöbetçi eczane de sabaha kadar görev yaparak herhangi bir kaza ya da olumsuz bir durumda vatandaşlara yardım etmek için görev başındaydı.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10