Türkiye şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil edecek

Hafta sonunda Muratlı'da gerçekleştirilen Taekwondo Gençler ve Büyükler Tekirdağ il seçmelerinde Çerkezköy Elit Spor Kulübü gençlerde 63 kilogramda Muammer Uzun birinci, gençler 51 kilogramda Emrullah Sayg

1.01.2020 16:13:00 0
Türkiye şampiyonasında Tekirdağ

“ANTRENÖR OLARAK HİZMET VERİYORUZ”

 

Beş yıldır Kızılpınar mahallesinde faaliyet gösterdiklerini kaydeden Çerkezköy Elit Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Uzun “Kulüp olarak Kızılpınar mahallesinde 2015 yılından bu yana Taekwondo, Kick Boks, Vücut Geliştirme  olarak hizmet vermekteyiz. Taekwondo siyah kuşak 4’ten 3.kademe kıdemli antrenörlük, Kickboks siyah kuşak 2. 2.kademe antrenörlük, vücut geliştirme fitness ikinci kademe antrenörlüğe sahip bir antrenör olarak hizmet verdiğimiz tüm branşlarda resmi ve vizeli antrenör olarak hizmet veriyoruz.  Sporcu hangi branşı yapıyorsa, lisansı için, gerekli evrakları talep ederek, ilçe spor müdürlüğünden, bizzat ben kendim, benim kulübümden çıkartıyorum. Kulübümüzde olmayan branşta, kimseye eğitim vermem, başka bir kulüpten de kuşak verme hususunda yardım almam” dedi.

 

“VATAN, MİLLET, DEVLET,BAYRAK SEVGİMİZ ÖNDE GELİR”

 

Kızılpınar mahallesinde sporu ve faydalarını yaymak için Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi destekli okullarda ücretsiz taekwondo kursları açtıklarını kaydeden Uzun “ Bölge olarak insanların, gerek çalışma şartları, gerek maddi sıkıntılardan dolayı, gerekse sporun faydası ve ilerdeki yararlarını çok az veya hiç bilmediklerinden dolayı, bazı sıkıntılar yaşadık. Lakin çağımız iletişim olanakları, velilerin de gittikçe bilinçlenmesiyle, insanlar daha da aydınlanmaya başladı. Bizi diğer spor salonlarından ayıran en önemli özelliğimiz ise, mutlak surette saygı, sevgi, mutlak itaat ve disiplin ve her şeyden önce Vatan, Millet, Devlet, Bayrak sevgimiz önde gelir. Başarı ise zaten sonradan gelir. Kulübümüzün en büyük özelliği, gelen sporcunun öncelikle hedefleri belirlenir, ona göre antrenman planlaması yapılır”dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10