Başkan Akay yılbaşında çalışanları unutmadı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2020 yılına görevleri başında giren güvenlik güçlerimiz ve Belediye çalışanlarımızı ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Ziyaretlerde Başkan Ak

1.01.2020 16:25:00 0
Başkan Akay yılbaşında çalışanları unutmadı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, vatandaşlarımızın huzur ve güveni için 2020 yılına görevleri başında giren güvenlik güçlerimizi ve Çerkezköy Belediyesi çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

 

 

“SAĞLIK VE HUZUR DOLU BİR YIL DİLİYORUM”

 

2020 yılının Çerkezköy’e, Tekirdağ’a ve ülkeye umut olmasını dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ilk olarak Çerkezköy Gazi Polis Merkezini ziyaret ederek emniyet güçlerini ziyaret etti.  Daha sonra sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bizlerin huzuru ve güvenliği için yeni yıla görevleri başında giren güvenlik güçlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza ziyarette bulunduk. Yeni yıllarını kutladık. 2020 Yılı Çerkezköy'ümüze, Tekirdağ'ımıza, Türkiye'mize umut olsun. Çerkezköy Belediyesi olarak 2020 yılında da Sevdamız Çerkezköy, Sevdamız Tekirdağ, Sevdamız Türkiye diyerek çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha herkesin yeni yılını kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10