Biletine amorti çıkanlar bayilere koştu

Milli piyangonun yılbaşı özel çekilişinde biletlerine amorti çıkan vatandaşlar, milli piyango bayilerine akın etti. Vatandaşlar dün seyyar milli piyango bayileri önünde amortileri almak için zaman zaman kuyruk

Çerkezköy 1.01.2020 16:31:00 0
Biletine amorti çıkanlar bayilere koştu

HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL AMORTİ YOĞUNLUĞU  YAŞANIYOR

 

 Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayii İsmail Garip, “Her yıl yılbaşı çekilişinde olduğu gibi bu yılda  çekilişlerde  biletlerine amorti çıkanlar  Milli Piyango bayilerine   akın etti. Bu yıl  amorti almak için gelen vatandaşların  yoğunluğunu yaşıyoruz. Bu yılda biletlerine amorti çıkanların yüzde seksene yakını  amortilerini alıyor diğerleri de yerine bilet almayı tercih ediyor. Amorti dağıtımımızın bir hafta devam edecek gibi gözüküyor” dedi.

 

 ÇERKEZKÖY’DE SATILAN BİLETLERE 50 ile 100 BİN TL ÇIKAN BİLETLER VAR

 

Çerkezköylü Seyyar bayii Mehmet Akça’da, “Bu yıl yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin  80 milyon olması ve son gün satışlarda yaşadığımız yoğunlukla biletleri tükettik. Şimdide biletlerine amorti isabet edenler amortilerini almaya geliyor. Bizim sattığımız biletlerden birine çıkmasını çok isterdim.   Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ilçemizde satılan biletlere  büyük ikramiye olarak 50 bin ile 100 bin TL isabet eden biletler var. Geçen yıl w200 bin isabet eden biletlerde olmuştu. Ama  bu yıl kısmet değilmiş.  80 Milyonu büyük kentler paylaştı. Kazananlara hayırlı olmasını diliyorum ve temennimiz iyi şekilde değerlendirirler” dedi.

 

AMORTİYE BİLE SEVİNENLER VAR

 

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayilerinden Sebahattin Gökgöz ise ,“Yılbaşı öncesi vatandaşlar bilet almada kakarsızdı ve son güne kadar satışlarımız fazla olmadı ancak 31 Aralık günü yanı yılbaşı arifesinde bilet satışlarında inanılmaz bir patlama yaşadık ve biletleri tükettik.Bu yıl önceki yıllara göre daha çok amorti yoğunluğu yaşıyoruz.Biletine amorti isabet eden vatandaşlar bayilerde yoğunluk oluşturuyor.Amorti çıkanların çok azı yerine bilet alıyor.Biletlerine amorti isabet edenlerin bazıları bile kayda değer ikramiye çıkmış gibi sevinenler oluyor” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10