Şampiyon motosikletçiler başarısını Başkan Akay ile paylaştı

Sakarya'da düzenlenen Türkiye Motosiklet Federasyonu Şampiyonlar Ödül töreninde Enduro E3 En Üst Grupta Türkiye 3'ncüsü olan Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan

Çerkezköy 2.01.2020 16:41:00 0
Şampiyon motosikletçiler başarısını Başkan Akay ile paylaştı

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaptığı yapılan yarış sonucunda Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan Enduro E3 En Üst Grupta 1 yarış eksiği ile Türkiye 3’ncüsü oldu. Kulüp sporcusu Soner Metin ise katıldığı 4 yarışta elde ettiği 2 birincilik ve 2 ikincilik ile Süper Enduro C Grubu şampiyonu oldu.

 

ŞAMPİYONLAR GECESİ’NE KATILDILAR

 

Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde    28 Aralık Cumartesi günü düzenlenen Türkiye Motosiklet Federasyonu Şampiyonlar ödül törenine katılan Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü sporcuları Mehmet Okuyan ve Soner Metin, aldıkları kupalarla bir kez daha Çerkezköy’e gurur yaşattılar. 2019 yarış sezonunda 6 branşta toplam 44 kategoride düzenlenen Türkiye şampiyonalarında sporcuların, 1 yıl içinde topladıkları puanlar neticesinde Şampiyonlar ödül törenine davet edildiklerini kaydeden Mehmet Okuyan, “Soner Metin, 2019 yılı içinde farklı zamanlarda katıldığı 4 yarışta elde ettiği başarılar neticesinde Süper Enduro C Grubu şampiyonu oldu. Ben de 2019 yılında 1 yarış eksiğim olmasına rağmen Enduro E3 En Üst Grupta 3’üncü oldum” dedi.   

 

ALDIĞIMIZ KUPALARLA GENÇLERE ÖRNEK OLUP SPORA BAŞLATMAK İSTİYORUZ

 

Okuyan, “Kulüp sporcularından Soner Metin ile yıl boyunca Çerkezköy parkurunda çalışarak yarışlara hazırlandık. Bu sene çok iyi hazırlandığımız için bu derecenin geleceğini biliyorduk. Gerek kondisyon gerek teknik çalışmalarla sezona çok iyi hazırlanmıştık. Bu kupaların geleceğini de biliyorduk. Çalıştık, çabaladık ve dereceler arkası arkasına gelmeye başladı. Bu dereceler azmin zaferidir. Amacımız bu sporu tanıtmak ve gençleri kötü alışkanlıklarından alıkoyarak adapte etmek istiyoruz. Aldığımız derecelerin hiçbir önemi yok. Biz bu kupalarla gençlere örnek olup bu spora başlatmaya onları eğitmek istiyoruz.” diye konuştu.  

 

KENTİMİZE GURUR YAŞATTINIZ

“Elde ettiğiniz başarılarla kentimize bir kez daha gurur yaşattınız” diyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü sporcuları Mehmet Okuyan ve Soner Metin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber/ Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10