Süper ligde ikinci devre başlıyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk devre geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Süper lige ara verilmezken, ikinci devrenin ilk hafta maçları hafta sonunda oynanacak. Lider Kapaklı Sitespor deplasmanda Mal

3.01.2020 11:36:00 0
Süper ligde ikinci devre başlıyor

Mehmet Karatepe Süper Amatör Liginde ikinci devre karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak altı karşılaşma ile başlayacak.

“LİDERLİĞİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Ligin ilk devresini 12 galibiyet, bir beraberlik ve tek yenilgi ile 37 puanla ilk sırada tamamlayan Kapaklı Sitespor deplasmanda 17 puanı bulunan Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Kapaklı Sitespor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligde hedefimize emin adımlarla gidiyoruz. Bu hafta ise deplasmanda Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacağız. Güçlü rakiplerine karşı iyi bir mücadele örneği ortaya koyan ve evinde zor yenilen Malkara 14 Kasımspor’u mağlup ederek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi. Malkara 14 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

KAPAKLISPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 Haftaya 35 puanla ikinci sırada giren Kapaklıspor ise evinde 12 puanla 11’inci sırada bulunan Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da saat 13.00’de başlayacak. Ligin ikinci devresine iyi başlamak istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban “ Ligin ilk devresini ikinci sırada tamamladık. İkinci devrenin ilk karşılaşmasında ise evimizde Sağlamtaşspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizi mağlup ederek galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

EREĞLİ VE ÇORLU DEPLASMANDA

34 puanla ligin ilk devresini namağlup üçüncü sırada tamamlayan Marmaraereğlisi Belediyespor ise ikinci devreye deplasmanda başlayacak. Marmaraereğlisi Belediyespor hafta sonunda deplasmanda 17 puanı bulunan Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. 31 puanla lideri altı puan geriden takip eden Çorluspor 1947 ise beş puanla ligin dibinde yer alan Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak. Ulaş Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de oynanacak.

ZORLU MAÇLAR VAR

Ligde 29 puanla beşinci sırada yer alan 100.Yılspor ise evinde 22 puanlı Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak. 15 puanda bulunan Şarköyspor ise zirve yarışından uzaklaşan Saray Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü  Şarköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 13.00.Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip Çorlu Kültürspor ile 1461 Karadenizspor Çorlu General Basri Saran Stadyumunda üç puan mücadelesi verecek. Karşılaşmada Pazar günü aynı saatte oynanacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10