'Pijamalı Adamlar' Çerkezköy'de sahnelenecek

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi, 'Pijamalı Adamlar' isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. 5 Ocak Pazar günü saat 20:00'de Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde gösterilecek olan iki perdelik o

Çerkezköy 3.01.2020 17:31:00 0

Başarılı oyuncu Necmi Yapıcı'nın yazdığı, Tayfun Tospacı'nın yönetmenliğini yaptığı ve Çorlu Halk Tiyatrosu oyuncularının sahne aldığı Pijamalı Adamlar tiyatro oyunu Çerkezköy Halk Eğitim Merkezinde 5 Ocak Pazar günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.  Pijamalı Adamlar komedi oyununda Ercan Sönmez, Mustafa Geylan, Mustafa Gülmüş, Tahsin Saroğlu, Tayfun Tospacı ve Ömer Uslu rol alıyor.

OYUNUN KONUSU

Yoğun ilgi görmesi beklenen oyunun konusu ise şu şekilde; “Kim akıllı kim deli? Nasıl ayırt etmeli? İçerdekiler mi daha deli, yoksa dışardakiler mi? sorusunu soran Pijamalı Adamlar, bir akıl hastanesinde delilerin oynadığı müzikli bir oyun... Günümüzde yaşanan olayları mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla da mesaj veren, seyirciye sahneden ayna tutan oyunda, aslında günümüzde insanların delilik sınırında yaşadığı gözler önüne seriliyor. Kimi aşkından, kimi yalanlardan, kimi trafikten, kimi siyasetten, kimi yaşam koşullarının zorluğundan delirmiş ya da delirmek üzere”

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10