Şoförlere eğitim semineri düzenlendi

Önceki gün İrmet Hospital Konferans Salonunda Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde oda üyelerine eğitim semineri düzenlendi. ?

Çerkezköy 5.01.2020 18:23:00 0
Şoförlere eğitim semineri düzenlendi

Gerçekleştirilen eğitime Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve oda üyeleri katıldı.

TRAFİKLE İLGİLİ ÇIKAN YENİ YASALAR HAKKINDA ŞOFÖR ESNAFI BİLGİLENDİRİLDİ

İrmet Hospital’de şoför esnafına verilen eğitimde trafik eğitmeni Saim Aydın, trafik ile ilgili çıkan yeni yasalar hakkında geniş kapsamlı bilgilendirmede bulundu. Bilgilendirme sonunda da semine katılan şoförlerin soruları da cevaplandırıldı. Seminerde son günlerde sık sık gündeme gelen dijital takograf ve kamera konusunda da bilgiler verildi. Digital Takograf ve kamera alt yapısı tamamlanana kadar bakanlık tarafından ertelendiği ve takograf takmanın 30 Haziran 2020’ye kadar, kameranın ise 31 Aralık 2020 tarihine kadar ertelendiği bilgisi verildi. Ertelenen bu tarihlere kadar dijital tokograf ve kamer alt yapısının tamamlanması ile yürürlüğe resmen girmiş olacağı belirtildi.

“ERTELENMESİ ALTYAPININ OLUŞMASI İÇİN İYİ OLDU”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As “ Esnafımız için gerek digital takograf gerek kamera takılması konusunda verilen erteleme süresi esnafımızı rahatlatmıştır. Uzatılan bu süreler içinde esnafımız alt yapısını rahatlıkla oluşturacaktır”dedi. As, düzenlenen seminerin çok yararlı olduğunu ve bu tür seminerlerin belli aralıklarla yapılarak şoför esnafını bilgilendirmeye devam edeceklerini de söyledi.

Haber/seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10