Başkan Akay'dan 'Hoş geldin Bebek' ziyareti

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Gürhan ve Eroğul ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dünyaya gÃ?

Çerkezköy 6.01.2020 16:05:00 0
Başkan Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Gündüz – Tuğba Gürhan çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen ikiz çocukları Atakan ve Devran’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ‘Hoş Geldin Bebek’ hediye paketini de Gürhan çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gürhan ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik etti.

 

 

“AİLELERİMİZİN YANINDA OLUYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bir sonraki durağı ise Gökhan – Özge Eroğul çiftinin evi oldu. Vahap Akay Eroğul çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Bekir Efe’ye de uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu ve aileye Hoş geldin Bebek hediye paketlerini takdim etti. Başakn Akay , Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10