Toplu nikah törenleri için kayıtlar başladı

Ergene Belediyesi 14 Şubat'ta Sevgililer Günü'nü bu yılda düzenleyeceği toplu nikah töreni ile daha da renklendirecek. Ergene Belediyesi tarafından yapılacak olan toplu nikah töreni için kayıtlar baş

Ergene 8.01.2020 15:42:00 0
Toplu nikah törenleri için kayıtlar başladı

Ergene Belediyesinin düzenlediği toplu nikah töreniyle dünya evine girecek çiftler için geri sayıma başlanıldı. Ergene İlçesinde ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan çiftlerin en özel günlerini unutulmaz kılan Ergene Belediyesi, toplu nikah için çiftlerin başvurularını almaya başladı. 14 Şubat Sevgililer Gününde Ergene Belediyesinde gerçekleştirilecek olan toplu nikah törenine katılacak olan çiftler 8 Şubat tarihine kadar Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğüne giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ergene Belediyesi tarafından her sene geleneksel hale getirilerek yapılan toplu nikahlarda Ergene’de bu zamana kadar 38 çift dünya evine girdi.

 

“ UNUTULMAZ BİR ANI OLARAK KALACAK”

 

Açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “14 Şubat Sevgililer günü kapsamında belediyemize müracaat edecek çiftlerin gelinliklerinden damatlıklarına, nikah şekerinden çiçeklerine ve diğer hazırlıklarına kadar her konuda ihtiyacı Belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Ergene Belediyesi olarak 14 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz güzel bir organizasyon ile çiftlerin hayatlarında bir kez yaşamayı arzuladıkları bu günün yaşamlarında unutulmaz bir anı olarak kalması hedefindeyiz. 14 Şubat Sevgililer günü vesilesiyle yeni evlenecek çiftleri bir araya getirmek ve mutluluklarını paylaşmak bizler içinde büyük bir sevinç kaynağı” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10