Kaymakam Abban 'Yılın en iyisi' ödülünü aldı

Çerkezköy'de özellikle eğitime sağladığı katkı ile herkesin takdirini kazanan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Ankara'da düzenlenen  "Yılın En İyi İdarecisi" ödÃ?

Çerkezköy 13.01.2020 18:55:00 0
Kaymakam Abban

10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla Ankara’da yapılan ödül törenine katılan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle Ankara Valisi Vasip Şahin’in elinden aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirliği mesleğinin duayen kuruluşlarından olan Türk İdareciler Derneği tarafından “Yılın En İyi İdarecisi” seçilen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı törenle ödülünü aldı. Programda Abban ödülünü ise Ankara Valisi Vasip Şahin’in elinden aldı.Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Ödüle layık görülmemde; başta Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük ve yönetim üyelerine şükranlarımı sunarım. Ayrıca Çerkezköy’deki tüm çalışma arkadaşlarıma fedakar çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10