Gümüşhanelilerden Başkan Akay'a ziyaret

Merkezi Çerkezköy'de bulunan Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği'nin yeni Başkanı Gürbüz Şeker, yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ett

Çerkezköy 13.01.2020 18:59:00 0
Gümüşhanelilerden Başkan Akay

Geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında yıllardır Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği’nin yeni Başkanı olan Gürbüz Şeker, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinin bir tanışma ziyareti olduğunu kaydeden Gürbüz Şeker, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği olarak kentimizdeki STK’lara olan desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da STK’larımıza ve hemşeri derneklerimize elimizden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği yönetimi daha sonra Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram’ı ziyaret etti.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10