CHP'de görev dağılımı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 12 Ocak Pazar günü gerçekleştirdiği ilçe kongresinin ardından önceki akşam yeni ilçe yönetimi teşkilat binasında İlçe Başkanı Ayfer DÃ?

Çerkezköy 17.01.2020 15:28:00 0
CHP

HAYIRLISI OLACAK

 

Önceki akşam ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “ Önceki gün Çerkezköy Adliyesinde mazbatamızı aldık ve bu akşamda da burada yeni ilçe yönetim kurulumuzun görev dağılımı için bir araya geldik. Öncelikle yönetime kuruluna, denetim kuruluna ve diğer organlara seçilen arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.Birlik ve beraberlik içinde partimizi çak daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Yapacağımız görev dağılımında yeni göreve getirilecek arkadaşlarımızın da görevlerinde başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

 

Yapılan görev dağılımı sonunda Cumhuriyet Halk Partisi İlçe sekreterliğine Hüseyin Ülger, İlçe saymanlığına Metin Gültekin, İlçe Eğitim Sekreterliğine Nurcan Karaca, İlçe Bilişim Sorumluluğuna Olgun Aydemir, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Suat Özgücü,Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Necmettin Çınar, Sivil Toplum ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Zafer Uyanık, Basın ve Halkla ilişkiler İletişim ve Tanıtım Başkan Yardımcılığına ise Fatma Neşe Sezer getirildi. Görev dağılımı sonunda İlçe Başkanı Ayfer Dönmez göreve getirilen üyeleri tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10