İkinci devreye kötü başladık

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ikinci devrenin ilk karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş'ye konuk oldu. İki ekibinde etkili bir oyun ortaya koyd

20.01.2020 14:12:00 0
İkinci devreye kötü başladık

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 14.hafta karşılaşmasında Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş 1911 Çerkezköyspor’u yeni transferi Mert Can Dursun’un golüyle mağlup etti.

 

İSTANBUL’DA OYNANDI

 

Pazar günü Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumunda saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı Semih Güner yönetirken, yardımcılıklarını ise Hüseyin Alp Burçay Yetiş, Özkan Elikkaya, Sinan Yıldızgündüz yaptı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmaya Mert, Hamitcan, Hakan, Muhammed, Can, Utku, Yunus, Feyzan, Bahattin ve Burak kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

İlerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Feyzan ve Burak ikilisi ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Taraftarının desteğini arkasına ev sahibi ekip galibiyet golü için yüklense de 1911 Çerkezköyspor savunmasını geçemedi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, ilerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip oyunda hakimiyeti eline aldı. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında ev sahibi ekip galibiyet golünü buldu. 75’inci dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan yeni transferlerden Mertcan Dursun şık kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi öne geçirdi.

 

12 PUANDA KALDI

 

Gelen şok golün ardından toparlanmaya çalışan konuk ekip 1911 Çerkezköyspor yaptığı oyuncu değişiklikleriyle skoru eşitlemeye çalıştı. Kalan dakikalarda ise her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada ev sahibi ekip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş bu galibiyet ile puanını 24 yaparak zirve ile arasındaki puan farkını üçe indirirken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise ligdeki sekizinci mağlubiyetini alarak 12 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10