Lider Kapaklı Sitespor üç golle güldü 3-1

Mehmet Karatepe Tekirdağ Süper Amatör ligde haftaya averajla lider durumda giren Kapaklı Sitespor deplasmanda 100.Yılspor'a konuk oldu. Evinde kolay yenilmeyen rakibi karşısında maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyan Kapak

20.01.2020 14:14:00 0
Lider Kapaklı Sitespor üç golle güldü 3-1

Tekirdağ Süper Amatör Ligde sezonun flaş ekiplerinden Kapaklı Sitespor haftayı üç puan ile kapatmasını bildi.

 

GOL ERKEN GELDİ

 

Pazar günü 13 Kasım Sahasında saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Maça Kapaklı Sitespor  Erdal, Doğukan, Hakan, Uğur, Mustafa, Fırat, Melik, Gurur, Doğancan Mert, Mustafa kadrosuyla çıktı.İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Kapaklı Sitespor 5’inci dakikada golü buldu. Uğur Hasko’nun kullandığı serbest vuruşta topu iyi takip eden Doğancan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

EV SAHİBİ EKİP BERABERLİĞİ YAKALADI

 

İlk dakikalarda gelen golle birlikte rahatlayan konuk ekip Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip ise beraberlik golü bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise ev sahibi ekip penaltı kazandı. 60’ıncı dakikada Mertcan topu ağlara göndererek sokuru eşitledi.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Skorun eşitlenmesiyle birlikte kalan dakikalar büyük çekişmeye sahne oldu. Galibiyet için yüklenen Kapaklı Sitespor arzuladığı gole ise Anıl ile ulaştı. Hızlı gelişen Kapaklı Sitespor atağında Enes’in pasıyla hareketlenen Anıl şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın 79’uncu dakikasında farkı ikiye çıkardı. İkinci golün sahibi Anıl’ın pasıyla hareketlenen Mert mükemmel bir gole imza atarak takımını rahatlatan golü attı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Önemli deplasmandan üç puan çıkartan Kapaklı Sitespor puanını 44 yaparak Kapaklıspor’un önünde averajla liderliğini sürdürdü. Ligde beşinci mağlubiyetini alan 100.Yılspor ise 32 puanla altıncı sırada kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10