Ergene Velimeşespor deplasmandan puansız döndü

TFF 2.Lig Kırmızı grupta Uşakspor ile Ergene Velimeşespor'u 2-0 yendi fakat maçın önüne penaltı olayları geçti! Maçın son dakikalarında penaltı kazanan konuk ekip, tekrar nedeniyle 3 kez beyaz noktaya

20.01.2020 14:15:00 0
Ergene Velimeşespor deplasmandan puansız döndü

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Pazar günü Uşak’ta oynanan karşılaşmaya her iki takımıda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru ev sahibi ekip Uşakspor Kadir Arı’nın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan ev sahibi ekip karşılaşmanın ilk devresini de önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için yüklenen Ergene Velimeşespor geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. 83’üncü dakikada sahneye çıkan Kadir Arı kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

 

ÜÇ KEZ PENALTIDAN YARARLANAMADI


Uşak 1 Eylül Stadında son dakikalara 2-0 üstün giren ev sahibi takımdan Türker Toptaş ceza sahası içinde rakibine yaptığı müdahale sonrasından maçın hakemi Egemen Artun, Ergene Velimeşe Spor lehine penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı atışını gerçekleştiren İbrahim Fatih Dilek'in ilk atışını kornere çelmesine rağmen hakem Artun kural ihlali gerekçesi ile penaltıyı tekrarlanmasını istedi. Kaleci Ersin Aydın'a ise sarı kart gösterdi. İkinci penaltı atışında da aynı köşeyi deneyen İbrahim Fatih Dilek'in vuruşunu Ersin Aydın tekrardan kurtarırken yardımcı hakemin uyarısı ile hakem Egemen Artun bir kez daha penaltı atışının kural ihlali gerekçesi ile tekrarlanmasını istedi. Karara itiraz eden Ersin Aydın İkinci sarı kartı görerek kırmızı karttan oyun dışı kaldı. Maçtaki oyuncu değişikliği hakkını dolduran Uşakspor'un kalesine defans oyuncusu Levent Aktuğ geçti. İbrahim Fatih Dilek'in üçüncü atışını da Levent Aktuğ kurtardı.  Uşakspor iki farkla son 5 maçın 4. galibiyetini aldı. Sezonun 9. galibiyetini alan ev sahibi takım 3 puanı alarak haftayı 27 puanla 13. sırada kapattı.


Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10