Malatyalılarda yeni başkan Bayram Keleş oldu

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Olağan Genel Kurulu Pazar günü gerçekleştirildi. 2 yıldır derneğin başkanlık görevini yürüten Esat Deniz'in ad

Çerkezköy 20.01.2020 14:28:00 0
Malatyalılarda yeni başkan Bayram Keleş oldu

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali’nde yapılan Genel Kurulda Divan Başkanlığına Nevzat Deniz, Katip üyeliklerine ise Özkan Doğanay ve Ziya Özdemir seçildi.

 

“HEMŞERİLERİMİZİN YANINDA OLDUK”

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz, Derneğin faaliyetlerini anlattı. Deniz “ İki yıl boyunca hemşerilerine hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Derneğin önemli miktarda borcunu hemşerilerinin destekleri ile ödedik. Ramazan ayında yardımlar yaptık, kötü günü olan hemşerilerinin yanlarında olduk.  Acı günde, tatlı günde hemşerilerimizin yanında yer almaya gayret gösterdik. Derneğimizi en iyi şekilde Çerkezköy kamuoyunda temsil etmeye gayret ettik. Ayrıca Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediye’sinin düzenlediği Dernekler Arası Futbol Turnuvası’nda Derneğimiz tüm rakiplerini yenerek şampiyon olmuştur. Şampiyon olan futbolcularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca yönetim kurulunda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın da hepsine sonsuz teşekkür ederken, yeni seçilecek yönetimi de başarılar diliyorum” dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Esat Deniz’in konuşmasının ardından derneğin gelir gider raporu ve denetim kurulu raporları okunarak genel kurulda oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere gidildi.seçimlere tek liste ile gidilirken, yapılan açık oylama sonucunda Bayram Keleş derneğin yeni başkanı oldu. Keleş başkanlığındaki yeni yönetimde Nevzat Deniz, Yasin Levent, Mehmet Doğanay, Tamer Sevinç ve Halife Keleş yer aldı. Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Hacı Mehmet Doğanay, Ali Keskin, Selçuk Özkaya, Mehmet Yıldırım, Ahmet Berçin, Yemliha Geçer, Disiplin Kurulu asil üyeliklerine Ali Keskin, Yahya Keleş, Yedek Üyeliklere Mustafa Keleş, Hacı Doğanay, Denetim Kurulu asil üyeliklerine İlyas Bulut, Lokman Doğanay seçildi.

 

YENİ BAŞKAN KELEŞ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Seçimlerin tamamlanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Keleş, Derneğin kurulmasından bugüne gelmesinde emeği olan, katkısı olan herkese teşekkür ederek, “Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlarımız ve siz kıymetli üyelerimizle birlikte Derneğimizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Esat Başkan ve Yönetim Kuruluna emekleri için teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından Dernekler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Futbol Takımına kupa ve madalyaları Dernek eski Başkanı Esat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek yeni Başkanı Bayram Keleş tarafından takdim edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10