Antalya'dan üç madalya ile döndüler

Çerkezköy'debirden fazla branşta gösterdiği başarılarla bilinen Oğuz Güzel Spor Kulübü Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2020 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-19 Ocak 2020 tarihleri arasında,

22.01.2020 10:43:00 0
Antalya

Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel sporcuların üç değişik kategoride organizasyona katıldıklarını, bütün kategorilerde, zirveyi hedeflemelerine rağmen, 2 kategoride, zirveye çıktıklarını belirtti.

 

 

“ZİRVEYE ÇIKMANIN HESAPLARINI YAPMAYA BAŞLADIK”

 

Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel “ Büyükler Low Kick kategorisinde 71 kilogramda Recep Emrin Eren ikinci olurken, 57 kilogramda Kadir Akan üçüncü oldu. Genç bayanlar Low Kick kategorisinde ise 52 kilogramda Aleyna Sude Akdağ turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Turnuvaya, 7 adet sporcu ile katılmamıza rağmen, 3 adet sporcu ile kürsüye çıkabildik. Kürsüye çıkamayan sporcularım ile, durum değerlendirmesi yaparak, yanlışlarımızı, eksikliklerimizi gözden geçirerek, bir dahaki turnuvalarda, zirveye çıkmanın hesaplarını yapmaya başladık bile. Kürsüye çıkan sporcularımız içinse, çıtayı daha da yukarı taşıyabilmek için, antrenmanlarımızı daha sert, daha etkili yapmak için uğraşacağız” dedi.

 

“ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEYE ADAYIZ”

 

Turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayan Güzel “ Kick Boks gibi, antrenmanları sert, zorlu geçen, büyük disiplin gerektiren bir sporu yapmaları, şampiyonaya katılmaları, onlar için yeter de artar bile.

Kulübümüzde, değişik branştaki müsabakalara katılacak sporcuların da, antrenmanlarını, büyük bir titizlilikle yapmaktayız.  Oğuz Güzel Spor Kulübündeki her başarı bir sonraki başarının merdivenidir. Veliler yeter ki istesin, biz kulüp olarak şampiyonlar yetiştirmeye adayız” dedi.

 

“TABELA KULÜBÜ DEĞİLİZ”

 

Güzel “ Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak Kick Boks turnuvasına en az  20 adet sporcu ile gidebilmek isterdik. Tabii ki bu durumun gerçekleşebilmesi için, velilerin, çocuklarını spora teşvik etmeleri, çocuklarının, sporda devamlılığını sağlamaları için, gereken çabaları göstermeleri gerekir. Sonuçta, bu çocukların, getirilip götürülmeleri gerekecek, onların kulüp aidatları, antrenman malzeme alımları söz konusu. Velilerin, çocukları spor yaparken, takibatı elden bırakmaması, sporda devamlılığı arttırır. Biz, Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak, göğsümüzü gere gere, kalabalık bir şekilde şampiyonalara gideriz.Biz her konuşmamızda kulübümüzün bir tabela kulübü olmadığını, tabelamızda, kartvizitimizde yazdığımız her branşta, 1 öğrenci bile olsa, eğitim vermeye hazır olduğumuzu, üstüne basa basa belirtiriz. Bu iddiamızın doğruluğunu, hemen hemen her ay, değişik branşta organizasyonlara katılarak gösteririz. Kulübümüze gelen herkes, bizde, birden fazla branşta, eğitim yapıldığını rahatlıkla görebilir” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10