Mustafa Yel ve Mestan Özcan sözünü tuttu

10 Ocak tarihinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret eden Ak Parti Tekirdağ Millet vekili MKYK Üyesi Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı  Mestan Özcan, İlçe Başkanı  Ümit K?

Çerkezköy 22.01.2020 15:37:00 0
Mustafa Yel ve Mestan Özcan sözünü tuttu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çerkezköy ilçesine yaptığı ziyarette Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleriyle bir araya gelmişti. Bu ziyarette söz verilen tekerlekli sandalyeler önceki gün derneğe teslim edildi.

 

“TEŞEKKÜR EDİYOURZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar “ Ak Parti Tekirdağ Milletvekilimiz ve MKYK üyesi Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İlçe Başkanı Ümit Kök ve ilçe teşkilatı geçtiğimiz hafta derneğimize yaptıkları ziyarette söz verdikleri tekerlekli sandalyeleri kısa sürede teslim etmeleri bizleri ziyadesi ile mutlu etti. O gün bize beş manuel tekerlekli sandalye sözü vermişlerdi. O sandalyeler önceki gün AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve ilçe yönetim tarafından derneğimize teslim edildi. Milletvekilimiz Mustafa Yel ve AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeleri yönündeki sözünü tuttular. Kendilerine dernek yönetimimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı

 

5 YERİNE 6 ADET GÖNDERDİLER

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube başkanı Gülnur Kocaçınar, “Ak Parti Tekirdağ Milletvekillerimizden Mustafa Yel ve Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan 10 Ocak tarihinde derneğimize yaptıkları ziyaret sırasında bizlere dernek üyelerimizin ihtiyacı olan manuel tekerlekli  sandalye sözü verdiler onlar beş adet alıp göndeririz dediler ancak bir fazla alarak 6 adet alıp göndermişler. Verdikleri özel sözü de tutmuş oldular. Kendilerine şahsım ve yönetim kurulumuz vede üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.Dernek yönetimi olarak bizlerin amacı dernek üyesi ihtiyaç sahibi üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların yaşama daha sıkı şekilde sarılmalarını sağlamak ve ayni zamanda bir nebzede olsa kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine olanak sağlamak. Bu yönde Dernek yönetimi olarak özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekilimiz Yel ve İl Başkanı Mestan gibi duyarlı insanımız gibi daha bir çok insanımızın da katkı ve destekleri bizleri daha iyi ve bir o kadar da motive ederek çalışma yapmamıza vesile oluyor.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10