Dönmez: Amacımız tüm partililere ulaşmak

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy 37. Olağan Genel Kurulu'nda ilçe başkanlığına seçilerek Çerkezköy CHP'de ilk kadın ilçe başkanı olan Ayfer Dönmez yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ?

Çerkezköy 22.01.2020 16:15:00 0
Dönmez: Amacımız tüm partililere ulaşmak

Bugün saat 15.30’da gerçekleştirilen ziyarette CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’e yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

 

KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINDAN SONRA 5 YIL MECLİS ÜYELİĞİ YAPTIM

 

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez 2014-2019 belediye meclis üyeliği yaptığını kaydetti. Dönmez “ 2014 yılında belediye başkanlığını kazandığımızda işe başladım. Önceliğim biraz iş oldu ve siyasete biraz ara verdim. Engin Camcı’nın partimize önemli hizmetleri oldu, güzel bir seçim atlatıldı. Kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızın da güzel performansı vardı. Halka kendisini sevdirdi ve 31 Mart 2019 seçimlerinde 2’nci kez belediyeyi kazandık” diye konuştu.

 

“TÜM PARTİLİLERE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

 

Dönmez “ Kongre öncesi Engin Camcı’nın aday olmayacağı yönünde beyan vermesinin ardından aday oldum. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanımızın da desteğiyle yol arkadaşlarıma inanarak ve güvenerek bu yola çıktım. Partinin daha aktif hale gelmesi için var gücümüzle çalışacağız.Amacımız öncelikle tüm partililerime ulaşmak. Kırgınlar varsa onları yeniden partiye kazandırmaya çalışacağız. İnsanlara dokunmak gerçekten çok önemlidir. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkese dokunmak zorundayız. Bunu yapacağımıza da sonuna kadar inanıyorum” dedi.

 

“TANIŞMA ZİYARETLERİ YAPIYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile halk arasında köprü görevi yapacaklarını kaydeden Dönmez “ Vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini belediye başkanımıza bildireceğiz. Belediye başkanımızın da yükünü hafifletmek için çalışacağız. Ayrıca kadın ve gençlik kolları kongreleri için süreç devam ediyor. Kongrenin ardından mazbatamızı aldık ve kurum ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.Kongre süreçleri ve ziyaretlerimizin ardından çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Haber Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10