BAL'da Tekirdağ derbisi Çerkezköy'de oynanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 15.hafta maçları Pazar günü oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. BAL'da Tekirdağ derbisi olarak adlandırılan 1911 Çerkezköyspor-Tekirdağspor karşılaşması ise P

24.01.2020 15:47:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Ligde hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

HAFTANIN MAÇI ÇERKEZKÖY’DE

Haftaya 25 puanla ikinci sırada giren Tekirdağspor Tekirdağ derbisinde 12 puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’a konuk olacak. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Hakan Tezcan yönetirken yardımcılıklarını ise Betül Nur Yılmaz, Cemal Can Çakır ve Ali Koç yapacak.

HEDEF ÜÇ PUAN

Hafta sonunda zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Küçük “ Geçtiğimiz hafta rakibimiz karşısında şansız bir mağlubiyet alarak ikinci devreye mağlubiyet ile başladık. Bu hafta ise altı puanlık karşılaşmada zirve mücadelesi yapan Tekirdağspor ile derbi maçında karşı karşıya geleceğiz. Takımda eksik yada cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Karşılaşmadan taraftarımızın desteği ile üç puan ayrılıp kendimize gelmek istiyoruz. Tüm futbolseverleri bu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

LİDER DEPLASMANDA

Haftaya 27 puanla lider giren Arnavutköy Belediyespor hafta sonunda 9 puanla ligin dibinden kurtulmaya çalışan Vizespor’a konuk olacak. Harun Özkan, Hakan Adlı, Furkan Şen ve Tayfun Güz’ün görev alacağı karşılaşma Pazar günü saat 14.00’de Vize İlçe Stadyumunda oynanacak.

EDİRNESPOR EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK

Geçtiğimiz haftayı bir puan ile geçerek rakiplerinin yaşadığı puan kaybını değerlendiremeyen Edirnespor ise hafta sonunda Kocaeli ekibi Karamürselspor’u taraftarı önünde konuk edecek. Edirne 25 Kasım Stadyumunda aynı saatte başlayacak olan karşılaşmayı Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek. Kösterelioğlu’nun yardımcılıklarını ise Berk Tezcan, Ali Gün, Muhammet Metin Kansaş yapacak.

BİGASPOR İSTANBUL’DA GALİBİYET İSTİYOR 

23 puanla beşinci sırada yer alan Bigaspor ise deplasmanda 21 puanla yedinci sırada yer alan İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor karşısında üç puan arayacak. İstanbul Alibeyköy Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Mehmet Kahraman, Mesut Katık, Kerim Kaan Matyar ve Zeki Erdem Şen görev alacak.Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Başişkele Doğantepspor ise evinde Uzunköprüspor’u konuk edecek. Fikret Hakan Abay, Akın Aydemir, Kaanhan Argüt, Atakan Kozik hakem triosunun görev alacağı karşılaşma Şehit Astsubay Ömer Hasidemir Stadyumunda oynanacak.

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

Son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle büyük çıkış yakalayan Lüleburgazspor deplasmanda Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye konuk olacak. Beylerbeyi Stadyumunda Tolga Tuna, Muhammed Ayrım,Zeki Talha Biçer ve Gülsüm Çetin’in görev alacağı karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında Bozcadaspor ile Ortaköyspor ile karşı karşıya gelecek. 20 Eylül İlçe Stadyumunda Pazar günü oynanacak karşılaşmada Ozan Yalçın, Gülşah Nur Şehn, Görkem Alemdar hakem triosu görev alacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10