Demirbağ ve Cömert ailelerinin mutlu günü

Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ'ın oğlu Cihan Demirbağ Safiye-Tayyip Cömert çiftinin kızları Eda Cömert ile önceki akşam Lemar Düğün Salonunda yapılan düğ?

Çerkezköy 26.01.2020 17:34:00 0
Demirbağ ve Cömert ailelerinin mutlu günü

Genç çift Eda-Cihan Demirbağ çifiti takı merasimi sonrası ilk danslarını davetlilerin alkışları arasında yaptılar ve sonra yine davetlilerin alkışları arasında düğün pastasını kestiler. Gece boyunca yakınları ve davetliler ile canlı müzik eşliğinde gönüllerince oynadılar. Genç çiftin oyunlarına zaman zaman anne ve babaları da eşlik etti.Önceki akşam Lemar Düğün salonunda yapılan muhteşem düğün ile dünya evine giren Eda-Cihan Demirbağ çiftinin düğün törenine siyasiler, iş adamları, bürokratlar, esnaflar ve kalabalık bir davetli ile Demirbağ ve Cömert ailelerinin akrabaları ile yakınları katıldı.

DAVETLİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Düğünde Alaettin ve eşi Saime Demirbağ çifti ile Safiye ve Tayyip Cömert çifti ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendiler. Demirbağ ve Cömert çifti çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılarak yanlarında olan ve mutluluklarını paylaşan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU  


0282 726 91 91
0282 747 65 10