O öğretmenin cezası belli oldu

18 yaşından küçük kız çocuklarına sosyal medya üzerinden yaptığı cinsel içerikli yorumları ortaya çıkan ve yaptığı skandal yorumlar nedeniyle açığa alınıp hakkında soruşturma ba

Çerkezköy 27.01.2020 17:56:00 0
O öğretmenin cezası belli oldu

AÇIĞA ALINMIŞTI

 Çerkezköy’de sosyal medya hesabından yaşları küçük kız çocuklarının fotoğraflarına cinsel içerikli yorumlar yaptığı iddiasıyla hakkında savcılık ve Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından soruşturma başlatılan ilkokul müdürü E.K velilerin şikayeti üzerine hakkında çıkan haberlerin ardından geçtiğimiz ay açığa alınmıştı.  “Yazılanlarda küfür yok. Kötü niyet de yok. Seçici olmamız lazımdı. Orada öyle bir hatam var. Sırayla çıkana bir sürü yorum yazmışım. Var orada benim takip ettiğim 3 bin 500 kişi. İçlerinde birkaç tane farkında olmadan yazdığım yorum olabilir.  Siz bunu haber yapmak zorunda mıydınız? Yaptığım yanlıştı orada seçici olmam lazımdı. Hata yapmışım. Bir zahmet siz bu haberi kaldırın. Benim bir gayem yok. Zaten hanım instagramımı kapatmamı istiyor. Zaten görmüş yabancılar olduğunu”  diyerek öğretmen E.K kendini savunmuştu.

 

HALK EĞİTİM MERKEZİNDE GÖREV YAPACAK

 

Yürütülen soruşturma kapsamında kıdem cezası alan ve bir daha öğretmenlik yapamayacak olan E.K geri hizmete çekildi. Öğretmen E.K’nin ise Tekirdağ’da başka bir ilçede Halk Eğitim Merkezi’nde görev yapacağı öğrenildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10