Ergene'de denetimler aralıksız sürüyor

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde denetimler tüm hızıyla devam ediyor.Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde fiyat/etiket denetimi, Pazar denetimi, ve

Ergene 28.01.2020 16:43:00 0
Ergene

İlçe genelinde başarılı çalışmalar yürüten Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu kontroller kapsamında 1 yıl içinde Müdürlüğe 2 bin 166 evrak gelirken 2 bin 124 evrakta ilgili kurumlara gönderildi. 3 bin 350 kez bölgede bulunan iş yerlerinin denetimi gerçekleşirken, Pazar yerleri yönetmeliğine göre 650 kez Pazar yerinin denetimi de yapıldı. 4207 sayılı tütün mamullerinin zararlarının önlenmesine dair kanun gereği Ergene İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ekipleri ile birlikte bölgede bulunan iş yerleri 2 bin 650 defa hijyen denetim yapıldı.

DENETİMLER SÜRECEK

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin imkân ve yetkilerini yasalar ve mevzuatlar çerçevesinde kullanarak şeffaf, adil, kalite odaklı, güvenilir, çalışkan ve çağdaş bir görev anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Yüksel, “Faaliyet gösterdiği konularda gerekli koordineyi sağlayarak çözümcü ve yapıcı anlayışla takım ruhuyla çalışarak Ergene halkına sunulmak istenen kaliteli hizmete öncülük edip, içinde yaşayan insanların yaşamaktan zevk alacağı bir kent oluşmasına katkı sağlayan Zabıta personelimiz vatandaşlarımız güvenliği ve huzuru için görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiriyor. Yıl içinde performans göstergesinin üstüne çıkan ekiplerimiz denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürecektir” dedi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10