Yeni yönetim basınla kahvaltıda buluştu

12 Ocak Pazar günü yapılan Çerkezköy CHP İlçe Teşkilatı 37. Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanlığı'na seçilen Ayfer Dönmez  Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimi Tost Makinesi'nde basÄ?

Çerkezköy 31.01.2020 18:10:00 0
Yeni yönetim basınla kahvaltıda buluştu

BASIN MENSUPLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kahvaltıda basın mensuplarının sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, basın mensuplarına başarılar diledi. Dönmez, “Sizler, sanayi kenti olan ilçemizin gelişimine ve büyümesine büyük  ve kayda değer katkılar sağlıyorsunuz. Mesaisi olmayan bir mesleği özveri ile yerine getiren siz değerli basın mensuplarının sorunlarını çözmek amacıyla çalışma gerçekleştireceğiz. Görev yaptığınız çeşitli basın yayın kuruluşlarında sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 

PARTİ ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ SİZLERLE BİR ARAYA GELECEĞİZ


CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Basın ve Halkla ilişkiler İletişim ve Tanıtım Başkanı  Neşe Sezer de, basın mensupları ile  tek tek tanıştı. Sezer, parti içi yapılacak  faaliyetlerde  her zaman basın mensupları ile istişare ederek bir araya geleceklerini ve bu kahvaltının basınla bir araya gelmelerinin  tanışma acısından çok iyi olduğunu belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10