'Alis Harikalar Diyarında' miniklerden yoğun ilgi gördü

Dünya klasiklerinden Alis Harikalar Diyarında adlı müzikli tiyatro oyunu Çerkezköylü çocuklar için Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Çerkezköy Belediyesi'nin çocuklara yar?

Çerkezköy 2.02.2020 12:49:00 0
 

Alis Harikalar Diyarında isimli tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı ve çok sayıda veli ile çocuk izledi.

 

 

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İLK ÇOCUK TİYATROSU SAHNELENDİ

 

Cumartesi günü iki seans halinde sahnelenen Alis Harikalar Diyarında adlı oyun çocukların büyük beğenisini toplarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve etkinliklere açılan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde ilk çocuk tiyatrosunun bugün sahnelendiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bundan sonra Atatürk Kültür Merkezimizde birçok çocuk tiyatrosunu ve yetişkin tiyatrosunu sizlerle buluşturacağız. Alis Harikalar Diyarında adlı müzikli çocuk tiyatrosunu izlemeye gelen tüm çocuklarımıza hoş geldin diyor ve iyi eğlenceler temennisinde bulunuyorum. Pazartesi günü başlayacak 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ikinci yarısı başta öğretmenler ve öğrenciler olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından getirilen Alis Harikalar Diyarında adlı oyun Çerkezköylü çocuklar ile buluştu. Çocukların oldukça keyifli ve mutlu zaman geçirdiği Alis Harikalar Diyarında adlı oyunun sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Alis Harikalar Diyarında oyunu sahneleyen sanatçılara teşekkür edilerek, çiçek takdim edildi.

 

 ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILDI

 

Ayrıca Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen Alis Harikalar Diyarında adlı tiyatro oyunu için Bağlık, Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Muhtarlıkları ile Belediye Hizmet Binamızın önünden saat 12.00’da ve saat 14.00’da çocukların tiyatroyu izleyebilmeleri için ücret servis kaldırıldı.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10