Lüleburgazspor'a 2 golle mağlup olduk 0-2

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda Lüleburgazspor'a konuk oldu. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada rakibi karşısında va

2.02.2020 16:06:00 0
Lüleburgazspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Lüleburgazspor deplasmanından puansız döndü.

LÜLEBURGAZSPOR ÖNE GEÇTİ

Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Geçtiğimiz hafta Tekirdağspor’u mağlup ederek haftaya moralli giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilk dakikalarda kontrolü rakibine verdi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Lüleburgazspor Mehmet’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

1911 Çerkezköyspor ise kalesinde gördüğü golün ardından toparlanmaya çalışsa da Bahattin ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Lüleburgazspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

RAKİBİMİZE MAĞLUP OLDUK

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuncu değişiklikleri yaparak oyunda hakimiyeti kurmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bir türlü beraberlik sayısını bulamadı. 1911 Çerkezköyspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda Lüleburgazspor Yunus Emre ile bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Beraberlik için yüklenirken kalesinde ikinci golü gören 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda varlık gösteremedi. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip kalan dakikalarda yakaladığı bir çok pozisyonu değerlendiremedi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Lüleburgazspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Lüleburgazspor elde ettiği galibiyet ile puanını 20 yaparken, 1911 Çerkezköyspor ise 15 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10