Minel Akpınar Türkiye şampiyonu oldu

03-13 Şubat tarihlerinde Antalya'da yapılan, Türkiye Minikler – Yıldızlar – Gençler ve Büyükler Wushu Bay – Bayan Sanda ve Taolu şampiyonasında Oğuz Güzel Spor Kulübü öğrencisi ve

Çerkezköy 9.02.2020 18:55:00 0
Minel Akpınar Türkiye şampiyonu oldu

Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel “ Kulübümüzün her zaman için, birden fazla alanda şampiyonluklar hedeflediğini, bu uğurda çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü, her zaman belirtirim. Minel Akpınar, bildiğiniz üzere, daha kısa bir zaman önce Balkan Şampiyonu olmuştu. Aradan çok geçmeden Türkiye Şampiyonluğu ünvanını elde eden Minel’i ne kadar övsek, onu ne kadar göklere çıkarsak azdır. Minel kızımız, başarılarının üstüne başarı katmayı, birden fazla alanda başarılar hedefleyen bir öğrencimi. Kendisi, günde çift antrenmanla, ağır ve kondisyon gerektiren çalışmalarla, şampiyonluğa hazırlanıyor. Emeklerimizin karşılığını almak bizi çok memnun ediyor. Minel Akpınar’ın  final maçında karşısında, son Avrupa Şampiyonu Gamzenur Avcı vardı. Finali, böylesine güçlü bir rakibi yenerek taçlandırması, Minel Akpınar’ın takdire şayan, disiplinli, gayretli bir sporcu olduğuna işarettir” dedi.

“KİMSE BÜYÜKLÜK MÜCADELESİNE GİREMEZ”

Güzel “ Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak herhangi bir öğrencimizin yetişmesinde, şampiyon olmasında, bu yolda bizimle yürümek isteyen, bize yardım eden antrenörlerle de, rahatlıkla çalışırız. Kulüp olarak, bizde, benden tutun en yeni öğrencime kadar, kimse ego savaşı yapamaz, kimse büyüklük mücadelesine giremez. İşte bu anlayışla hareket ettiğimiz  için Boks antrenörü olan Şinasi Özdemir’in Minel Akpınar üstündeki emeklerini göz ardı edemeyiz. Akpınar’ın şampiyonluğu üstünde, onun da çok büyük emekleri olmuştur. Çerkezköy şunu bilmeli ki, Uzakdoğu sporcu denince akla yalnız taekwondo gelmemelidir. Her çocuğun başarılı olabileceği alan farklıdır. İşte biz bunun bilincinde olduğumuz için, birden fazla alanda faaliyet gösteriyoruz. Kimsenin tek bir alanda, edindiği başarılar bizi ilgilendirmiyor” dedi.

“ÇOK GURURLUYUM”

Türkiye şampiyonu sporcu Minel Akpınar ay yıldızlı formayı giyeceği için çok gururlandığını ve kanının son damlasına kadar ülkesi için mücadele edeceğini belirtti. Akpınar “ Bu bilinçte olduğum için, her çaımdan sonra, asker selamı vermeyi adet edinmişimdir. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Antrenörüm Oğuz Güzel’e antrenör Şinasi Özdemir’e, idman arkadaşlarım, ailem ve Gülerçin Koleji hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Hiçbir başarı, benim çıtamı indiremez, antrenmanlarımı, her zaman çıtamı yükseltmek için, ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için, çok güzel yapacağım” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10