Kapaklıspor Şarköyspor'u iki golle geçti

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Kapaklıspor hafta sonunda evinde Şarköyspor'u konuk etti. Ligde orta sıralarda mücadele eden rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen Kapaklısp

10.02.2020 15:02:00 0
Kapaklıspor Şarköyspor

Mehmet Karatepe Tekirdağ Süper Amatör Ligde Kapaklıspor evinde konuk ettiği Şarköyspor’u iki golle geçti.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Konuk ekip Şarköyspor ise Kapaklıspor’un yüklendiği dakikalarda galibiyet golünü arasa da istediğini elde edemedi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Gol için yüklenen Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 63’ncü dakikasında ulaştı. Gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Tuğrul düzgün bir vuruş ile Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor golden altı dakika sonra ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Berkay topu ağlara göndererek Kapaklıspor’un ikinci golünü kaydetti.

PUANINI 48 YAPTI

Altı dakikada kaydettiği iki golle rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, konuk ekip Şarköyspor ise farkı indirmeye çalıştı. Ancak kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 48 yaparken, Şarköyspor ise 20 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10