Namık Kemal Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıkladı

Nüfusu 40 bini aşan ve kendi arasında 3 mahalleye bölünen Kızılpınar Mahallesi'nde 1 Mart'ta 3 mahalle için muhtarlık seçimleri yapılacak. Uzun yıllardan bu yana gayrimenkul sektöründe hizmet vere

Çerkezköy 12.02.2020 15:27:00 0
Namık Kemal Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıkladı

Nüfusu 2019 yılı sonu itibari ile 40 bin 433’e ulaşan Kızılpınar Mahallesi, kendi arasında ‘Kızılpınar Atatürk Mahallesi’, ‘Kızılpınar Gültepe Mahallesi’ ve ‘Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’ olarak 3’e bölünürken, vatandaşlar, 1 Mart Pazar günü  yapılacak olan seçimde 3 mahallenin muhtarını seçecek. Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde 13 bin 448, Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde 8 bin 80 ve Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde 3 bin 140 seçmen 1 Mart’ta yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde sandığa gidecek.

MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Seçime kısa bir süre kala seçim süreci hareketlenirken, Kızılpınar’da uzun yıllardan bu yana gayrimenkul sektöründe hizmet veren Murat Çelik de Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıkladı.

“HİZMET İÇİN BU GÖREVE TALİBİM”

1985 yılında Van’da dünyaya gelen ve 1994’ten bu yana Kızılpınar’da ikamet eden 3 çocuk babası Murat Çelik, Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte Kızılpınar beldesinin mahalle statüsüne dönüşmesi, beraberinde Kızılpınar’ın aldığı nüfus oranında halkın kamu otoritesiyle temsil edilebilmesi için Kızılpınar’da tek olan muhtar sayısının 3’e çıktığını belirterek “Kızılpınar’ın yeni mahallesi olan Namık Kemal Mahallesi’nde bugünün büyüklerini bilen, küçüklerini seven, geçmişe hakim, geleceği gören birisi olarak mahalle halkına hizmet etmek için bu yola çıktım. Namık Kemal Mahallesi’nde yaşayan her vatandaşın derdini dert edinip sorunlarıyla ilgilenmek amacıyla, kurumlarla koordineli, halkın sorunlarını idari ve siyasi muhataplarına anlatabilecek bilgi ve beceriyle 1 Mart’ta mahallemizde yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde mahalle sakinlerini en iyi şekilde temsil etmek üzere bu göreve talibim” dedi.

“ORTAK AKILLA HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Azaları Murat Temel, Sinan Tekellioğlu,  Kemalettin Kurt, Süleyman Maral, Mutlu Sert, Mevlüt Tombul, Erdem Şengül ve Yılmaz Semet ile birlikte iyi niyet çerçevesinde bu görevi samimiyetle yürüteceklerini kaydeden Çelik “Mahallemizde ihtiyaç duyulacak her türlü sosyal ve kültürel faaliyette ortak akılla hizmet üreteceğiz. 1 Mart’ta Namık Kemal Mahalle Muhtarlığı’nı birlikte kazanıp, birlikte üretip birlikte yöneteceğiz. Tüm mahalle sakinlerimizin oyunu ve manevi desteğini bekliyorum” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10