2020 Gelinlik Trendleri

2020 yılının gelinlik trendleri neler, trendleri yakalamak için ne yapılması gerekiyor, gelinlik tercihlerinde öne çıkanlar neler? Düğün yapacak çiftler için 2020 yılının gelinlik trendleri hakkında ip

Çerkezköy 17.02.2020 18:16:00 0
2020 Gelinlik Trendleri

Trakya bölgesinde üreticiden halka satış yapan Çerkezköy’deki Sedanur Gelinlik Moda Evi’den 2020 yılı gelinlik trendleri hakkında bilgi aldık. Moda Evi sahipleri Nurtaç Kaya ve Seda İl 2020 yılında, Helen ve Helenistik modellerin ön planda yer aldığını ayrıca Retro, minimalist, maksülen, romantik gelinlik tasarımlarının da tercih edildiğini ifade etti.

 

BU YILIN TRENDİ: HELEN VE RETRO GELİNLİKLER

 

Sedanur Gelinlik Moda Evi sahipleri Nurtaç Kaya ve Seda İl, 2020 yılı gelinlik trendleri hakkında şu bilgileri verdi: “Öncelikle şunu belirtelim; tüm ürünler kendi atölyelerimizde üretilmekte ve direk üreticiden halka sunulmaktadır. Aracı hiçbir firma yok. Üretimlerimiz kişiye özel, kişinin istediği model ve beden ölçüsüne göre dikim ağırlıklı yapılmaktadır. Standart beden ölçülerine göre de hazırladığımız tasarımlar var. 2020 yılında Helen ve Helenistik tarzdaki modeller ön planda yer alıyor. Ayrıca Retro, minimalist, maksülen, romantik tasarımlarımızın yanında birçok farlı tasarımlarımızda var. Her model farklı da olsa şık tasarımları ve dikişleri gizli şıklık detayları içermektedir.  Her zaman önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve Çerkezköy merkez olmak üzere tüm Trakya bölgesine hitap etmek ve iş kolumuzda da çok iddialıyız.”

 

 

“SAÇ VE TÜRBAN TASARIMI HİZMETİMİZ DE VAR”

 

Nurtaç Kaya, saç ve türban tasarımı yaptıklarını belirterek, “Sedanur Geliklik ve Moda Evi olarak Çerkezköy ve bölge halkımıza saç ve türban tasarımı olarak da hizmet veriyoruz. Çerkezköy’de Sedanur Gelinlik ve Moda Evi ve Seda Gelinlik olarak iki mağazamız bulunuyor. İki mağazamızda da farklı modeller bulunmaktadır. Gelinlikte olduğu gibi saç ve Türban tasarımında da iddialıyız. Ayrıca Türban tasarımını öğrenmek isteyenlere eğitim de veriyoruz. Saç modeli trendleri de seçilen gelinlik modeline göre retro, nostalji vb. olarak değişiklik gösterebiliyor. Kişiye özel tasarımlarda yapıyoruz”

 

“KAMPANYALI PAKET SATIŞLARIMIZDA VAR”

 

Seda İl ise kampanyalı paket satışlarının bulunduğunu söyledi.  Sada İl, “Sedanur Gelinlik ve Moda Evi olarak gelinlik, kaftan, çiçek, el buketi ve kuaför’de kampanyalı paket satışlarımızda var. İsteyen bu kampanyalarımızdan faydalanabilir. Evlenecek genç kızlarımızın ihtiyaç duyduğu nişan elbisesi çeşitlerimizde kişiye özel dikiliyor. Mağazamızda her türden model kişinin tasarımına  ve beden ölçüsüne göre dikimi yapılmaktadır. Ayrıca damatlar için tasarlanmış kıyafet modellerimiz de var.” dedi.

 

“GELİNLİK FUARI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

 

Çerkezköy’de, Trakya bölgesine hitap edecek geniş kapsamlı bir gelinlik fuarı organize etmeye çalıştıklarını belirten Nurtaç Kaya ve Seda İl, “Çerkezköy’de üç gün sürecek ve ünlü modellerinde yer alacağı bir gelinlik fuarı çalışması içindeyiz. Fuar’da tüm tasarımlarımızı halkımızın beğenisine sunarak geniş kapsamlı bir tanıtım yapmayı amaçlıyoruz. Şu anda İstanbul, Silivri, Çatalca, Çorlu, Kapaklı, Saray, Lüleburgaz, Ergene başta olmak üzere Çerkezköy’deki mağazalarımıza ürün almaya ya da özel tasarım siparişi vermeye gelen müşterilerimiz var. Umuyoruz kısa bir süre içinde tüm Trakya’nın dört bir yanından gelenlerin sayısı çoğalacak. Sağlık sektöründe Çerkezköy nasıl son yıllarda bölgede ivme kazandıysa gelinlik, saç ve türban tasarımında da ivme kazanacak.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10