Murat Danacı albümünün tanıtımını yapacak

Çerkezköy esnafından Murat Danacı'nın geçtiğimiz günlerde piyasa çıkan 'Kavak Yelleri' albümünde yer alan söz ve bestesi kendisine ait olan 'Kurşun' şarkısının klip tanıtımını yapacak.

Çerkezköy 20.02.2020 13:11:00 0
Murat Danacı albümünün tanıtımını yapacak

Çerkezköy’ün  tanınmış iş adamlarından M.R.T.Group  Yönetim Kurulu Başkanı Murat Danacı, geçtiğimiz günlerde  söz ve bestesi kendine ait olan eserlerin yer aldığı Kavak Yelleri albümünü müzik severlerin beğenisine sundu. Murat Danacı, albümde yer alan söz ve bestesi kendine ait 'Kurşun' isimli şarkısının klip tanıtımını Cuma günü Gazi Osmanpaşa Mahallesi Güven İş Caddesi İmar Sitesi 1. Blokta bulunan işyerinde basın toplantısı ile yapacak.

 

“KISA SÜREDE BİNLERE ULAŞTIM”

 

Çerkezköy esnafı ve sanatçı Murat Danacı yaptığı açıklamada "Bu güne kadar birçok sinema filminde ve uzun soluklu televizyon dizilerinde oynadım. Oyunculuğa da devam ediyorum. Küçük yaşlardan buyana müziğe olan tutkum ile bu güne kadar birçok eser yazdım. Artık zamanının geldiğini düşünerek kendi yazıp bestelediğim eserlerimi yine kendim seslendirerek müzik piyasasına adım atmış bulunuyorum. Hedefim unutulmaz şarkılara imza atmak. Bu düşünce ile müzik piyasasına Kavak Yelleri adlı ilk albümüm de yer alan Kurşun adlı şarkım ve klibi ile adım atmış bulunuyorum" dedi.Şerif Kayran Prodiksiyon ve Menajerlik destekleriyle 'Kurşun' şarkısının klibinin 14 Şubat Sevgililer Gününe özel tüm dijital platformlarda yer aldığını aktaran Murat Danacı, şarkının bir hafta içinde binlerce kişinin favorisi olduğunu söyledi. Kurşun şarkısının sosyal medyada yayınlanmaya başlaması ile birlikte birçok film şirketinden teklif gelmeye başladığını da belirten Murat Danacı, gelen tekliflerden ve şarkısının başarıya ulaşmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

“İKİNCİ KLİP HAZIRLIKLARINA DA BAŞLADIM”

 

İkinci klip için çalışmalara başladığının müjdesini veren Danacı, “Menajerim Hüseyin Dayıoğlu’un organizasyonunda albümümde yer alan olan ikinci eserimin klibini doğal ortamda çekmeyi planladık. Çekim için uygun mekanlar üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Kurşun klibiyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptım ama ben bu piyasada kalıcı olmak için her kesim tarafından sevilecek ve tutulacak eserlere yer vermeye özen gösteriyorum. En son albüm tanıtımında birçok sanatseverin yanı sıra Türk Müziğinin usta sanatçılarından Bedri Ayseli başta olmak üzere sanatçı büyüklerimin yer alması beni çok mutlu etti. Cuma Günü Çerkezköy Gazi Osmanpaşa Mahallesi Güven İş Caddesi İmar Sitesi birinci Blok giriş katında bulunan   iş yerim M.R.T. Group Emlak Organizasyon, ajans hizmetlerinde düzenleyeceğim basın toplantısı ile klibimi basına tanıtacağım.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10