Ücretsiz kişisel bakım hizmeti 26 Şubat'ta başlıyor

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi, üyelerine ücretsiz kişisel bakım hizmetinin ilkini 26 Şubat Çarşamba günü vereliceğini duyurdu. Şube Başkanı Kocaçınar, "Her ayın bir ?

Çerkezköy 21.02.2020 16:53:00 0
Ücretsiz kişisel bakım hizmeti 26 Şubat

TSD üyelerinin ücretsiz kişisel bakımlarının yapılması için ikçede faaliyet gösteren Serap Bayan Kuaförü, Dilber Uğur Bayan Kuaförü ve Bay Makas Bayan ve Erkek Kuaförü’nden gelen talep üzerine protokol imzaladıklarını hatırlatan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, derneğin girişinde bulunan bir odayı yardımsever kuaförlere tahsis ettiklerini söyledi.

26 ŞUBAT'TA BAŞLAYACAK

Başlan Kocaçınar, “Onlarda burayı işyeri olarak dizayn ederek kuaför koltuklarını ve aletlerini getirerek güzel bir kuaför salonu yaptılar. Dernek üyelerimize malzemeleri de kendilerine ait olmak üzere kişisel bakım hizmeti verecek olan kuaförlerimize şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Her ayın bir Çarşamba günü burada kuaför ihtiyacı olan üyelerimize kişisel bakımları ücretsiz olarak yapılacak. İlk kişisel bakım hizmeti 26 Şubat Çarşamba günü verilecek. Bu konuda dernek üyelerimize bilgi vererek bilgilendirmede bulunduk.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10