Şiddeti önleme ve bilgilendirme semineri düzenlenecek

Çerkezköy Belediyesi ile YÖRET Vakfı işbirliğinde "Şiddeti Önleme ve Bilgilendirme Semineri" düzenlenecek. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı açıklamada 29 Şubat Cumartesi

Çerkezköy 25.02.2020 08:52:00 0
Şiddeti önleme ve bilgilendirme semineri düzenlenecek

Çerkezköy Belediyesi, YÖRET Vakfı işbirliği ile 29 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Şiddeti Önleme ve Bilgilendirme Semineri’ düzenleneceğini duyurdu. Toplumsal gelişim ve eğitim vakıfları arasında önde gelen YÖRET Vakfı’nın başlattığı ‘Rüzgar Gülü Kampanyası-Şiddetsiz Toplum Projesi’ kapsamında gerçekleşecek eğitim seminerini, vakfın gönüllü eğitmenlerinden Psikolojik Danışman Merve Keskin ve Bahar Bican verecek. Seminerde katılımcılara ‘Şiddeti Önleme ve Bilgilendirme’ konuları anlatılacak.

 

 AKAY, “ÇERKEZKÖY HALKINI DAVET EDİYORUM”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz ve YÖRET Vakfı işbirliği ile 29 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Şiddeti Önleme ve Bilgilendirme Semineri”ne tüm yetişkinleri, anne ve babalar başta olmak üzere Çerkezköy halkını davet ediyorum.” dedi.

 

“ŞİDDETSİZ BİR TOPLUM EN BÜYÜK HAYALİM”

 

Başkan Akay, şiddetsiz bir toplum arzusunun en büyük hayallerinden biri olduğunu vurgulayarak, “Şiddetsiz toplum kampanyasında öncelik, çocuklarımızın ve kadınlarımızın korunmasıdır. Bunun için çocuklarla temas halinde olan yetişkinlerin ve ebeveynlerin bilinçlendirilmesi ve eğitilmesi ile çocuklarımız için sağlıklı yaşam alanları oluşturabiliriz. YÖRET Vakfı’nın başlattığı ‘Rüzgar Gülü Kampanyası-Şiddetsiz Toplum Projesi’nin yararlı olacağına inanıyorum. Konusunda uzman kişiler tarafından verilecek seminerin tüm ebeveyn ve yetişkinlere faydalı ve yararlı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber / Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10