Özel insanlara anlamlı kermes

Çerkezköy Atatürk İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri Zülbiye Bakanoğulları ve velilerin de desteğiyle engelliler yararına kermes açtılar.

Çerkezköy 25.02.2020 18:11:00 0
Özel insanlara anlamlı kermes

Çerkezköy Atatürk İlkokulu 1/D Sınıfı öğrencileri  öğretmenleri ve  velileri ile birlikte özel insanların tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları işleri dün okul bahçesinde kurdukları stantta satışa çıkardılar

 

GÜNLÜK BİR ÇALIŞMA YAPTIK

 

Özel insanların tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için  hazırladıkları 'Engelli Toplumun Temelidir' projesi hakkında bilgi veren 1/D Sınıf öğretmeni Zülbiye Bakanoğulları " Öğrenci velileri ve öğrencilerimle birlikte hazırladığımız ' Engelli Toplumun Temelidir’ projemiz kapsamında  20 günlük yaptığımız çalışmada  aldığımız örgü iplerinden kalemlik, çetik,şapka,çorap, bere,saç tacı,marteniçka, masa üstüne konulan danteller, şapkalar, oyuncaklar,güller ve bunlara benzer bir çok elişi yapıldı. Bugünde burada satışını yapıyoruz. Ayrıca bir çokta sipariş aldık. Amacımız engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamada bizlerinde katkısı olsun dedik. Yaptığımız bu el işlerinin satışından elde edilecek geliri  ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alınması için TSD Çerkezköy şube yönetimine teslim edeceğiz. Standımız 2 gün açık kalacak” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Özel insanlara yardım için satışa sunulan el işleri standında hazır bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar’da " Yardımlaşma bakımından daha küçük yaşlarda çocukların duyarlı olmaları için böyle bir proje ortaya koyan Atatürk İlkokulu 1/D sınıf öğretmeni Zülbiye Bakanoğulları, veliler ve öğrencilere böylesine güzel bir yardım içinde bulunmaları beni çok mutlu etti. 1/D sınıf öğretmenlerimize, öğrencilerimize öğrencilerine ve velilerine bu güzel organizasyon için şahsım,dernek yönetimim ve derneğimizin 1800 üyesi adına çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10