Öğrencilere çorba ve simit dağıttılar

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, üniversitenin Değirmenaltı Kampüsü'nde kurulan ikram kabininde, sabah ilk derslerine girmeye hazı

Süleymanpaşa 26.02.2020 15:03:00 0
Öğrencilere çorba ve simit dağıttılar

Süleymanpaşa Belediyesi’nin, Namık Kemal Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirdiği proje kapsamında, üniversitenin Değirmenaltı Kampüsü içinde kurulan İkram Kabini hizmete başladı.
Belediyenin aşevinde günlük olarak hazırlanan çorba ile simitlerin öğrencilere ikram edildiği üniversitede öğrenciler, sabah kahvaltılarını ücretsiz olarak yapıyor. Hafta içi her sabah saat 08.00-10.00 saatleri arasında kabine gelen üniversiteliler, derse girmeden önce sıcak çorba ve simitlerini alıyor. Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen ikram kabininde bu sabah öğrencilerle buluşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker ile birlikte öğrencilere çorba-simit dağıttı.

 

"GÖNÜL BELEDİYECEĞİLİ HİZMETİMİZ SÜRÜYOR"

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel göreve geldiklerinden bugüne kadar gönül belediyeciliği hizmet anlayışını toplumun her kesimine yaydıklarını kaydederek, şehrin muhtelif noktalarında bulunan ikram çeşmeleri ve mobil araçlarla halka sunulan sıcak çorba ikramı hizmetini, üniversite işbirliğinde Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Kampüsü'ne de taşıdıklarını ifade etti. Yüksel, ikram kabininde her sabah öğrencilere ücretsiz olarak çorba ve simit ikramında bulunduklarını belirtti. Yüksel, "Bu sabah üniversite kampüsünün içinde oluşturduğumuz ikram kabininde genç kardeşlerimizle buluştuk. Rektör hocamız, rektör yardımcımız ve belediye başkan yardımcımızla birlikte öğrencilerimize çorba-simit ikram ettik. Yüksek öğrenimlerini tamamlamak üzere Namık Kemal Üniversitesi’ni tercih eden ve Süleymanpaşamızda bulunan üniversiteli kardeşlerimizin, en başından beri bize emanet olduklarını söyledik. Dolayısıyla, biz de Süleymanpaşa Belediyesi olarak her fırsatta üniversiteli gençlerimize yönelik yürüttüğümüz proje ve çalışmalarla yanlarında olmaya çalışıyoruz. Üniversitemiz işbirliğinde hayata geçen İkram Kabini hizmetiyle, genç kardeşlerimize her sabah çorba-simit ikramında bulunuyoruz. Ailelerin gözü arkada kalmasın. Biz gençlerimizin daima yanlarında olacağız" dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10