Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi kuruyor

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, halkın problemlerine çözüm üretebilmek ve belediye ile halk arasındaki iletişimin güçlendirilmesi adına belediye binasının giriş katında

Çerkezköy 26.02.2020 17:32:00 0
Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi kuruyor

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı tarafından verilen bilgiye göre, belediyenin halkla olan ilişkilerini düzenli hale getirmek ve 7/24 sürdürmek amacıyla “Belediye İletişim Merkezi”nin kurulmasına yönelik çalışmaların başladığı öğrenildi. Belediye bünyesinde bulunan Halk Masası’nın hizmetini sürdüreceğini belirten Yılancı, İletişim Merkezi için ön çalışmalar yapıldığını ve en kısa sürede bu iletişim birimlerinin kurulacağının bilgisini verdi.

 

 

“FAALİYETE GEÇTİĞİNDE 7/24 HİZMET VERECEK”

 

Çerkezköy halkına en iyi hizmeti ulaştırmak için belediye olarak çalışmalarını devam ettirdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Yılancı, “Çerkezköy Belediyesi olarak ilçe halkına en iyi şekilde hizmet verecek bir İletişim Merkezi kurmak amacıyla iletişim merkezi bulunan belediyelerde incelemeler yaparak işleyişleri hakkında bilgiler aldık. Bu konuda Çerkezköy Belediyesi olarak halkımıza en iyi şekilde ve çözüm odaklı hizmet verecek bir İletişim Merkezi oluşturmaya çalışıyoruz. İletişim Merkezimiz faaliyete geçtiğinde 7/24 hizmet verecek ve ayrıca motorize iletişim ekibi de oluşturulacak. İletişim Merkezimiz faaliyete geçtiğinde bu merkezimize başvuran vatandaşlarımıza en geç üç gün içinde cevap verilecek. Çözüm odaklı işleyecek iletişim merkezimizi kısa süre içinde faaliyete geçirmek için çalışmalarımız sürüyor. Öte yandan belediyemiz halk masası da hizmetini sürdürecek" dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10