Dernek üyeleri ÇMYO'yu ziyaret ettiler

Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği 28 Şubat Sivil Savunma günü nedeniyle Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümünü ziyare

Çerkezköy 28.02.2020 17:23:00 0
Dernek üyeleri ÇMYO

PROJELERDEN BAHSETTİLER

 

Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri önceki gün Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Erdinç Uzun'u da ziyaret eden dernek üyeleri derneği tanıtıp birlikte yapabilecekleri projelerden bahsettiler.

 

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Ziyaretten ötürü Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyelerine teşekkür eden Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Erdinç Uzun " Elimizden geldiğince yapacağınız projelerde sizlerin yanınızda olacağız. Ortak projelere her zaman varız. Derneğinizin de hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Ziyarette dernek üyeleri Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümündeki ekipmanlar hakkında bilgi aldı. Dernek üyeleri ardından ikinci sınıfların dersine girip derneği tanıtıp karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bölüm hocası Özgün Geyiktepe tarafından yakından ilgilenilen dernek üyelerine sivil savunmanın öneminden bahsedildi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10